PR CUAET
-
Поки всіх по черзі зареєструють , розсадять , роздадуть ручки папірці. Проведуть інструктаж. Там все раніше починається ніж за 15 хвилин.
-
Я поймала слот на 10 июЛя ровно в 00 - Оттава. Сразу пришло письмо на gmail. Там написано подтвердить прибытие за 30, 7 и 3 дня, иначе аналируют и отдадут другим, видимо это и есть те одиночные слоты, всплываюшие в какие-то дни. На телеграм тоже пришло приглашение в e-consul 🤔 Муж со своено аккаунта не успел. Я решила попробовать со своего и мне сразу выскочило, что можно только сделать один запрос или отказаться от полученного. Всем большое спасибо за советы!
-
youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=K2WBx7U74SBZMHnr
-
это формулировка отказа, когда офицер посчитал, что вы подались на wp на общих основаниях и вам нужен lmia. если вы считаете, что вы верно заполнили анкету, то вы можете просить пересмотр решения через вебформу, указав, что вы подались на wp по cuaet требования работать нет. вам не поэтому отказали
-
В мене таке ж враження, що до оновлення,що зараз - нульовий результат.
-
Подавала на визу ребенку и получила. Что вас интересуют?
-
Сам тільки нещодавно реєструвався. В моєму випадку: 1) зареєструвався в Моно банку на канадську сім-карту. Вони перевірили документи і відкрили рахунок 2) зайшов в Дію через Моно - взагалі ніяких питань, одразу нормально відкрилось і всі дані по мені на місці. Можливо так простіше, щоб банк спочатку всі документи перевірив.
-
Чи є сенс в такому випадку дзвонити в IRCC та питати про статус заяви?
-
23к це я так зрозуміла тільки по українській програмі, по гуманітарній всі хто подались на вересень було 41к(був док який запрошений з ірсс з даними на 5 вересня) і там тоді на 5 вересня по українській програмі подались 17к, то рахуйте тепер скільки людей в черзі😢😰
-
А можна більше інформації будь ласка? Теж сину малому треба, тобто можна просто написати їм на імейл і вони забронюють слот?
-
Доброго вечора. У жовтні знайома подавала документи на два дитячі паспорти в Оттаві. Написали в посольство і дозволили отримати паспорти поштою. Скажіть, будь ласка, який розмір конверту ви лишали в посольстві? Написали, що покладуть два паспорти в один великий конверт, але це форма А4. Порадьте, який конверт купити на два паспорти: великий чи малий. Заяву і передплачений зворотній конверт надішлемо поштою, бо живемо в Манітобі. Дякую