PR CUAET
-
В мене таке ж враження, що до оновлення,що зараз - нульовий результат.
-
Подавала на визу ребенку и получила. Что вас интересуют?
-
Сам тільки нещодавно реєструвався. В моєму випадку: 1) зареєструвався в Моно банку на канадську сім-карту. Вони перевірили документи і відкрили рахунок 2) зайшов в Дію через Моно - взагалі ніяких питань, одразу нормально відкрилось і всі дані по мені на місці. Можливо так простіше, щоб банк спочатку всі документи перевірив.
-
Чи є сенс в такому випадку дзвонити в IRCC та питати про статус заяви?
-
23к це я так зрозуміла тільки по українській програмі, по гуманітарній всі хто подались на вересень було 41к(був док який запрошений з ірсс з даними на 5 вересня) і там тоді на 5 вересня по українській програмі подались 17к, то рахуйте тепер скільки людей в черзі😢😰
-
А можна більше інформації будь ласка? Теж сину малому треба, тобто можна просто написати їм на імейл і вони забронюють слот?
-
Доброго вечора. У жовтні знайома подавала документи на два дитячі паспорти в Оттаві. Написали в посольство і дозволили отримати паспорти поштою. Скажіть, будь ласка, який розмір конверту ви лишали в посольстві? Написали, що покладуть два паспорти в один великий конверт, але це форма А4. Порадьте, який конверт купити на два паспорти: великий чи малий. Заяву і передплачений зворотній конверт надішлемо поштою, бо живемо в Манітобі. Дякую
-
Где найти этот список, кому не нужна эта лицензия?
-
И как у вас всё прошло? Получили номинацию? Были какие-нибудь вопросы?
-
Якщо не буде ясності до 31 березня - як краще? Подавати нову заявку чи пробувати дізнаватися по старій до останнього? Чи буде подача нової заявки порушенням?