PR CUAET
-
Дякую. А по продовженому паспорту можна летіти з я Канади в Україну.
-
А де Ви знайшли роз'яснення що означає остаточне рішення і одобрення. Бо в моєму розумінні 191 це ті хто вже отримали PR, а 135 ті хто на стадії eligible. Звідки інформація про таку кількість відмов?
-
Вітаю! Хто знає: якщо паспорт дійсний ще на 2 роки. Тобто при видачі ВП я втрачаю рік. Чи можна буде податися ще раз на той термін що залишився з листом поясненням що людина чекала новий паспорт?
-
Так, я мала на увазі чи можна буде податися потім і «забрати» свій рік? І в чому різниця між зараз і загальними умовами потім?
-
That pathway opened in October 2023 and closed a year later, but data from September 2024 released in response to an access to information request shows there had only been 135 admissions that year. The department also reached 191 final decisions and had about 17,438 applications waiting to be processed. Я поняла : В том году было принято всего 135 заявлений. Из них 191 хороший финал
-
Може навіть бути таке що якщо зараз промовчати і отримаєте пр, потім на етапі громадянства будуть проблемки ще серйозніші
-
Яке це все відношення має до цієї програми?