PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, якщо податися на новий ворк перміт в кінці березня та виїхати в Україну на 25 днів, чи може це бути причиною відмови? Скоріше за все розглядати будуть довше ніж місяць і на момент фінального рішення я буду тут
-
@Der_Tetiana [407063013] заблоковано.
-
У мене батьки просто сьогодні саме заїхали в Молдову і я написала з сьогоднішнього дня і далі. Чи треба не вказувати до якого? Дякую за пораду
-
Вітаю) Якщо податись на новий ворк перміт і там не буде позначки cuaet, чи модна в такому разі подовжити OHIP?
-
Есть… Бекграунд чек в процессе до сих пор
-
Ну зараз зависло бо до середини січня паспорти не друкують через брак грошей
-
Без позначки ні Наразі взагалі під питанням, чи всі сервіс Онтаріо подовжують навіть щ позначкою Деякі вимагають 6 місяців фул тайм стажу наразі
-
Пишіть в гілку visitor visa. Там більше допомоги може бути
-
Тільки на дітей, чи можуть дати слоти на всю сім'ю? І можете будь ласка надати контакти, куди писати, або де почитати про це? Дякую.
-
Гілка почищена Адміністрацією Провокативні повідомлення людини, яка хотіла хіба «внести смуту» в і без того болюче питання видалені Дякуємо з кооперативність учасників чату,
-
На жаль, Оттава відмовила відправляти паспорт в Торонто, я просила їх, але вони сказали, що не відправляють, тільки їхати особисто забирати. Так і зробила..
-
-
Всем привет , вопрос не по теме. Но... Монреаль, уехали днем из дома общественным транспортом , авто стояло возле дома , где парковка разрешена . По приезду домой , машину не обнаружили.От соседей узнали , что днем, в районе 14-16 приехали поставили временные знаки что парковка запрещена, в районе 19-21 приехал эвакуатор и перетащил все машины , со штрафом 189 долларов за парковку в неположенном месте и эвакуатор . Как оспорить штраф в такой ситуации ?
-
У мене точно также, а Едмонтон взагалі не показувало