PR CUAET
-
Друзі, підкажіть який краще тест обрати - CELPIP чи IELTS? Який легше, простіше? Скоро треба здавати тест та не можу зорієнтуватися. Потрібно min 5 для AOS згідно мого NOC. На побутовому рівні можу складати прості речення, говорити та відповідати англійською.
-
Друзі, підкажіть який краще тест обрати - CELPIP чи IELTS? Який легше, простіше? Скоро треба здавати тест та не можу зорієнтуватися. Потрібно min 5 для AOS згідно мого NOC. На побутовому рівні можу складати прості речення, говорити та відповідати англійською.
-
Тема эссе: Nowadays, distance-learning programs have gained in popularity, but some people argue that online courses can never be as good as those taken at a college or university in person. To what extent do you agree or disagree? Пример body paragraph (жирным выделила основную идею, которую развиваю в абзаце): Firstly, attending classes in person allows learners to interact with their peers and professors, which is often impossible in an online environment. Such conversations can be extremely beneficial since they help to foster important skills, such as communication and public speaking, which would be far more difficult to develop online and which are required in numerous professions. For instance, it would be impossible to become a doctor without learning how to communicate with patients, ask them right questions and interpret their answers. Such skills can be honed in a university classroom or during a model situation in a real hospital, but not through an online lesson.
-
Сколько аргументов должно быть в одном абзаце в эссе IELTS? 1 абзац = 1 основная идея Либо две, но очень близко связаны друг с другом Это не я придумала, это принцип академического письма в английском. Если вы хотите получить выше 7 за эссе, нужно, чтобы весь абзац служил одной идее, поэтому мы пишем основную идею в самом начале (это ваш topic sentence), а затем обосновываем и дополняем ее (supporting sentences) Ниже - пример такого абзаца ⬇️
-
Дуже вам вдячний! Вибачте, а де саме можна про це почитати про AOS?
-
Там потрібно мати рік досвіду в Онтаріо (за останні 2) в одній з груп НОКів які зазначені. Крім того цей НОК має співпадати з одним з НОКів які у вас в ЕЕ. Ну і ви маєте кваліфікуватися під ЕЕ. А далі вас Онтаріо має зпросити, і якщо зарпосить, тоді вже аж ви можете податися
-
1. Залежить від програми та провінції. Якщо ми говоримо про популярну в сьому чаті AOS AAIP, тоді можна, головне щоб досвід був одному НОКу, і сумарно набрався 12 місяців за 18 місяців до подачі. 2. Так само залежить від програми. Якщо AOS AAIP, тоді нічого страшного, але про зміни потрібно повідомляти
-
Вітаю! Не вдається знайти переконливу відповідь в офіційних джерелах на просте запитання, яке, мабуть, ставили вже неодноразово: 1. Чи можна міняти роботодавця в період напрацювання терміну набуття канадського досвіду на подачу за провінційною програмою - тобто, починаючи з початку працевлаштування та лічильника часу до отримання номінації? Що відбувається, якщо звільнять? 2. Чи можна змінювати роботодавця/сферу діяльності в період від отримання номінації та подання на PR до його отримання? Що відбувається, якщо звільнять? Спасибі всім, хто відгукнувся і знає ці моменти не з чуток!
-
Щось не працює в мене ця штука;)
-
Подскажите пожалуйста кто уже отправлял документы в apostille.in.ua, если заказали у них переводы, то какую курьерскую службу нужно выбрать для отправки в Канаду? Она мне в письме написала что если выбираешь Nova poshta global, то надо написать номер отделения. А где найти этот номер отделения?