PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, ті, хто подавався онлайн на новий sin. Виникло кілька питань: 1. Як можна роздрукувати новий sin зі свого особистого кабінету? 2. Чи може батько, який зі свого аккаунту подавав заявки на sin для дітей десь побачити їхні sin? Чи хоча б інформацію про те, чи Бо ми щось ніде не можемо знайти цю опцію в його кабінеті. 3. Звичайною поштою приходить тільки для дітей чи і дорослим теж?
-
Ах, на жаль мало що пораджу зараз, так як легеньких програм вже майже ніде немає по моєму. Я з 17 вже влаштувався на фулл тайм і за рік подався на номінацію в Альберті коли виповнилось 18 та після отримання ПР вступив до коледжу. Таких легеньких програм як до прикладу колись була АОС вже наврядчи знайдеться (відпрацювати рік, податись на номінацію і тд лише з шкільною освітою). Треба мабуть починати дивитись на програми у Вашій провінції та почати все прораховувати (скільки балів в мене додасться після завершення тої чи іншої програми в коледжі, рівень мови, досвід роботи і тд.) або дивитись на гумку якщо бекграунд дозволяє та на Вашу думку у вас багато виграшних факторів назбирається..
-
Дякую. Вже читаю. Але з приводу того що паспорти мають закінчуватися, не найшла ще. Читаю далі
-
Питання: чи хтось робив запит в Генеральне Консульство України в Торонто, коли буде виїзне обслуговування в Манітобі…?
-
Дипломатична пошта. Торонто 🎉
-
В процессиональных кругах, минимум за 6 месяцев до того, как IRCC обновила свои циферки в 21 месяц, сообщество уже высказло что до конца года это вырастит до этой цифры, а на 25-26 год, прогноз - 36 месяцев.
-
Зрозуміло) так вже розумію. Дякую Костянтин .
-
Для H&C "заполнить анкету" - не работает. H&C - это больше похоже на иск к государству, где вы просите отменить действие закона об иммиграции в вашем конкретном случаи. Далее вы приводите аргументы и офицер смотри, достаточно ли аргументов, что бы исключить вас из общих правил. Я рекомендую сходить к кому-то проконсультироваться. H&C - одна из самых сложных процедур (это даже не программа).
-
Добрий вечір. Може хто знає, чи треба подовжувати дитині 12років study permit, та дитині 16років work permit? Дякую заздалегідь
-
Якщо ви отримали AOR - значить бачать
-
Нужно сообщить. Кажется, во вкладке «Create a request”.
-
Подавали 29.11.23 - еліджибіліті ще не отримали