PR CUAET
-
Там потрібно мати рік досвіду в Онтаріо (за останні 2) в одній з груп НОКів які зазначені. Крім того цей НОК має співпадати з одним з НОКів які у вас в ЕЕ. Ну і ви маєте кваліфікуватися під ЕЕ. А далі вас Онтаріо має зпросити, і якщо зарпосить, тоді вже аж ви можете податися
-
1. Залежить від програми та провінції. Якщо ми говоримо про популярну в сьому чаті AOS AAIP, тоді можна, головне щоб досвід був одному НОКу, і сумарно набрався 12 місяців за 18 місяців до подачі. 2. Так само залежить від програми. Якщо AOS AAIP, тоді нічого страшного, але про зміни потрібно повідомляти
-
Вітаю! Не вдається знайти переконливу відповідь в офіційних джерелах на просте запитання, яке, мабуть, ставили вже неодноразово: 1. Чи можна міняти роботодавця в період напрацювання терміну набуття канадського досвіду на подачу за провінційною програмою - тобто, починаючи з початку працевлаштування та лічильника часу до отримання номінації? Що відбувається, якщо звільнять? 2. Чи можна змінювати роботодавця/сферу діяльності в період від отримання номінації та подання на PR до його отримання? Що відбувається, якщо звільнять? Спасибі всім, хто відгукнувся і знає ці моменти не з чуток!
-
Щось не працює в мене ця штука;)
-
Подскажите пожалуйста кто уже отправлял документы в apostille.in.ua, если заказали у них переводы, то какую курьерскую службу нужно выбрать для отправки в Канаду? Она мне в письме написала что если выбираешь Nova poshta global, то надо написать номер отделения. А где найти этот номер отделения?
-
Ostap Bosak Bosak Immigration Inc. HTTPS://canadianbychoice.ca Ph. 416-262-0774 E-mail: [email protected] License R707276
-
тільки що ви скидали контакти Остапа, а я не можу знайти 🙈. В якому розділі?
-
мій також думає англійською. Почав в 11 класі,але я не вважаю,що він нейтів🙈
-
If you need help with your Alberta Opportunity Stream or Alberta Express Entry Stream application, email [email protected]. If you need help with your Rural Renewal Stream application, email [email protected]. If you need help with an entrepreneur stream EOI or application, email [email protected]. If you need assistance with your Alberta.ca Account call the Alberta.ca Account contact centre at 1-844-643-2789 or visit the account.alberta.ca. For any online fee payment issues, contact the Service Alberta Contact Centre by phone at 1-844-643-2788 or by email at [email protected].
-
Можете починати рахувати , я тут ))Альберта Результатом потім тут поділитесь