PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка чи зроблять ворк перміт на три роки як що паспорт закінчується 26 року?
-
Підкажіть, будь ласка, може в когось був такий випадок. Компанія стала банкрутом і її викупила інша компанія, що давно на ринку, але вона створила нову компанію на її місці. Є документи, про перехід права власності і стаж зберігся з посадою. Але, як я знаю, щоб підходити під вимоги, компанія має бути на ринку більше 2 років. Чи підійдй я під АОС з декларацією від цієї компанії? Дякую!
-
Я теж рахую термін від першої спроби зловити слот 😄 Але в мене загалом вийшло 5 місяців
-
FD ждём
-
Дякую. Завантажила інший адоб і маю спокій
-
До того як термін обробки обновили до 21 міс був термін 24 міс, і це було влітку якщо не помиляюся в липні . І у Квебеці останні місяці було скорочення терміну розгляду з 49 місяців до 47 місяців . Не наводьте паніку даремно, ніхто точно не може сказати як буде . Раніше такі ж процесуальні круги казали , що українцям не підходить гуманітарна програма , а пізніше почали брати гроші за подачу .
-
А відколи з бізнесом адвокат допомагає ?
-
Користувача Елизавета було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Елизавета Ивлеева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю, тут трохи все простіше , вам спочатку треба з бухгалтером порадитись щодо ваш краще відкрити та відкрити чи з допомогою чи ні.
-
User Адель has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я не волонтер😁