PR CUAET
-
Сестрі також подали в вересні, але я так розумію, черга на отримання AOR ще не швидко дійде, місяців через 7-8 🫣
-
Ви пропрацювали перед подачею заявки 6 місяців фулл тайм по вказаному NOC ?
-
User Данила has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую за відповідь, Остапе! Вони не зможуть знайти цю інформацію, але 100% направлять мілітарі реквест І тоді вже інформацію їм надішлемо з поясненнями, що служив давно ще при союзі, і військовий квиток залишився в будинку на окупованій території, будинку вже немає Як думаєте це теж дуже ризиковано? І краще переподати форму де вказано not applicable та додати пояснення? Ще раз дякую за увагу!
-
Доброго дня, можливо хтось знає, підкажіть, я, мама, подались сину, 13 років, на новий закордонний паспорт. Мені необхідно було поїхати в Україну терміново, а паспорт уже прибув.Чи зможе батько із сином забрати паспорт із дипломатичної установи? Я батька не вписувала на отримання.
-
Вітаю! Можливо у когось теж така ситуація: мій син 17р. один проживає у Канаді (провінція BC). Отримує щомісячну допомогу (так як знаходиться в Канаді один без батьків). Можливо хтось надасть консультацію: як зміниться сума допомоги якщо до нього приїду я - мама (маю теж робочу візу та WP)?
-
Підскажить, будь ласка! Хто нещодавно продовжував дію паспорта в Едмонтоні, у які дні це можна здійснити і в який час? Інформація різна, цікавить понеділок, якщо точно.
-
User Vitaliy Shalnev has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ростислав has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Як виявилось в ГКУ ще до цього часу вносять дані виготовлених закордонних паспортів у систему свою, які прибули дипломатичною поштою в кінці грудня.😉
-
User Алексей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Александр has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ангелина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Сергей Викторович has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо ви працюєте на професіях що потребують зняття обмежень то треба знову проходити. А якщо неважливі обмеження то це марно витрачені гроші.