PR CUAET
-
В середньому, тиждень
-
Багато часу…Типу за два цих роки я повинна його забрати ?
-
Два роки
-
Добрий ранок. А існують якість строки зберігання готового паспорту в консульстві?
-
Дякую за Вашу відповідь, підкажіть будь-ласка, ця форма вимагає введення Application Number, можливо Ви знаєте де його можна подивитися? Нажаль в особистому кабінеті де була подана заявка на федеральний рівень я ніде не можу знайти ніякого номеру (
-
User Анастасия Ивлеева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я телефонувала в IRCC і мені сказали, що виїзд після порталу 2 не бажаний. По тій причині, що коли ви будучи закордоном отримаєте ecopr вас можуть не впустити назад в крану без pr картки. Або ж потрібно оформлювати додатковий travel документ
-
залежить від ситуації. якщо вам 70+ і у вас є тут родичі, можна і не близькі, які готові вас утримувати і дома нічого немає, то достатньо високі. все інше треба грамотно описувати і зображати в дуже вигідному світлі для програми
-
Автоматичний лист. Він про те що ви можете далі працювати з вашим WP до прийняття рішення. Нічого відправляти не потрібно
-
Від двох до п'яти місяців. Все залежить від часу, коли буде дипломатична пошта. Можна замовити доставку DHL, щоб пришвидшити отримання. Але комусь і з диппоштою швидко приходить.
-
можна виїзжати машиною до США, пустять назад навіть якщо отримаєте ECopr. Але у момент як вам дають ECopr, ваш ворк перміт стає недійсний, і назад не пустять, якщо літаком
-
В якому це консульстві? Вони активні? Ніколи не бачу вільних , окрім липня.
-
Підкажіть будь ласка,почалась на продовження вп,прийшло повідомдення через день ось таке,це вони просять підгрузити мій дійсний зараз ВП? І не можу розібратися де саме я повинна його підгрузити?
-
Правда
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Слоти виставляють кожен день о 00:00 за київським часом,окрім п'ятниці та суботи,для того щоб побачити нові слоти на гаджеті з якого ви будете заходить повинно стояти часовий пояс України і відразу коли відкриються слоти переходьте на липень и намагайтесь ловити слот,удачі ‼️‼️‼️‼️‼️ Також вчора дівчина писала,що спіймала слот на лютий,вона об 11 годині ранку по Канаді заходила (начебто у вівторок тільки якщо я не помиляюсь),обновлювала сторінку кожні 5-10 хвилин і їй вдалось схотипи слот.
-
Дякую, вибачте, не побачила цього
-
А скільки ще часу в середньому, поки Україна надішле паспорт в Канаду?
-
Як, саме цей код можна сформувати?
-
Так само і у мене.
-
можна подзвонити і запитати, але мені 2 з 3 сказали що нема😄
12 Jan 2024, 17:45
386777/467012
5 minutes ago