PR CUAET
-
я дуже шкодую шо вибрала цю програму,бо тільки втратила час.
-
Добрий день ,шановна спільнота. В мене таке питання коли заходжу на сайт консульства щоб взяти слот то у мене просто відповідь -вільних слотів немає. І поставили в чергу очікування. Але раніше я могла побачити що є список по місяцях. То оновлення сайту таке,чи то мій глюк?
-
Але погодьтеся, що це не проблема Канади. Канада зі свого боку робить багато. Українське консульство і його робота - це не в юрисдикції Канади. Я зловила слоти дітям до 16 і після з третього разу. Зараз нова система - треба пробувати і не втрачати надії. Нехай усе вийде.
-
Нажаль ні, AOР ще не отримали оскільки пройшов лише місяць з моменту подачі на федеральний етап. Можливо Ви знаєте ще якісь шляхи як можна дізнатися Application Number? Дякую за Ваш час
-
Ми подалися в жовтні 2023, а з квітня 2024 у чоловіка security comprehensive check. В ноутсах написано, що Due Date Січень 22, 2025. Подивимося, чи зміниться ситуація після визначеного терміну виконання)
-
Я вже не здивуюсь такому)
-
Чи є хтось хто подавався на ВП як громадянин України, але так як Український паспорт скоро закінчиться, подався на ВП по CUAET на паспорті іншої країни? Як довго процесять?
-
Це гарна новина , цікаво коли ECOPR почнуть надавати . Не здивуюсь ,що тим хто отримає портал сьогодні ,на наступному тижні ECOPR нададуть . А тим хто чекаю 2-3-4 місяці ні .
-
швидко! дай бог шоб е-копр також швидко прийшов 🙌
-
У вівторок мав Р1 Сьогодні о 8 ранку отримав Р2
-
У мене таке вже тиждень. Глюк, слотів немає.
-
Привіт! Чі заберав хтось паспорт у ПʼЯТНИЦЮ у Оттаві ! Питання чи видають вони по пʼятницях ?
-
Сьогодні ранком отримав Р2 Чи між цим етапом і Екорп ще є ризики?
-
Заходить на комп'ютері в є- консул. І нажміт дія підпис. Телефоном скануєте QR, і дале працюєте через комп
-
Візитор може продовжувати будь хто будь коли, головне мати причини. Те що мама і тато тут на довгий термін - 100% є сильною причиною, тому не думаю що з цим будуть проблеми
-
В ідеалі звісно нову роботу. І проблема тут також в тому що повідомили IRCC але не Альберту. Альберта зазвичай дає 30-60 днів на пошук нової роботи, інакше забирає номінацію. Тому можливо IRCC це прохлопали, і все пройде ок, але по правилах, ви не оповістили Альберту, і саме вони вирішують чи залишати вашу номнацію
-
Якщо з телефона ви робите, то треба повернутись на попередню сторінку. Але не закривайте ДІю
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста 🙏 была ли у кого-то такая проблема, я когда захожу по ссылке записаться в очередь, меня перебрасывает на авторизацию, я выбираю «Дія», все делаю, и у меня в итоге только окно «Дії», дальше не появляется ничего…(
-
ну хай понервують, ми вже і так нанервувались)
-
Десь читав ,що хтось дзвонив в IRCC ,та питав про ECOPR ,і агент був роздратований таким питанням 😂 Цікаво,а що вони очікували ? Коли люди бачать ,що хтось чекає три місяці ,а хтось тиждень . Дивні люди ,ще і нервують .
12 Jan 2024, 17:45
386871/429666
about a minute ago