PR CUAET
-
Це гарна новина , цікаво коли ECOPR почнуть надавати . Не здивуюсь ,що тим хто отримає портал сьогодні ,на наступному тижні ECOPR нададуть . А тим хто чекаю 2-3-4 місяці ні .
-
швидко! дай бог шоб е-копр також швидко прийшов 🙌
-
У вівторок мав Р1 Сьогодні о 8 ранку отримав Р2
-
У мене таке вже тиждень. Глюк, слотів немає.
-
Привіт! Чі заберав хтось паспорт у ПʼЯТНИЦЮ у Оттаві ! Питання чи видають вони по пʼятницях ?
-
Сьогодні ранком отримав Р2 Чи між цим етапом і Екорп ще є ризики?
-
Заходить на комп'ютері в є- консул. І нажміт дія підпис. Телефоном скануєте QR, і дале працюєте через комп
-
Візитор може продовжувати будь хто будь коли, головне мати причини. Те що мама і тато тут на довгий термін - 100% є сильною причиною, тому не думаю що з цим будуть проблеми
-
В ідеалі звісно нову роботу. І проблема тут також в тому що повідомили IRCC але не Альберту. Альберта зазвичай дає 30-60 днів на пошук нової роботи, інакше забирає номінацію. Тому можливо IRCC це прохлопали, і все пройде ок, але по правилах, ви не оповістили Альберту, і саме вони вирішують чи залишати вашу номнацію
-
Якщо з телефона ви робите, то треба повернутись на попередню сторінку. Але не закривайте ДІю
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста 🙏 была ли у кого-то такая проблема, я когда захожу по ссылке записаться в очередь, меня перебрасывает на авторизацию, я выбираю «Дія», все делаю, и у меня в итоге только окно «Дії», дальше не появляется ничего…(
-
ну хай понервують, ми вже і так нанервувались)
-
Десь читав ,що хтось дзвонив в IRCC ,та питав про ECOPR ,і агент був роздратований таким питанням 😂 Цікаво,а що вони очікували ? Коли люди бачать ,що хтось чекає три місяці ,а хтось тиждень . Дивні люди ,ще і нервують .
-
t.me/prcuaet/19036/410873
-
Я зрозумів Дякую за пояснення
-
Благодарю 🙏 сегодня попробую
-
Теоретично ризики є завжди (навіть після отримання ПРу). Проте якщо ви IRCC таки повідомили, і вони вам всеодно дають портали - значить їх це влаштовує. За АЛьберту не скажу, і рекомендувати не повідомляти Альберту навіть на цьому етапі, я легально не маю права.
-
Якщо і так і так будете давати інфо, то звісно самим написати краще. Бо це не вас зловили на скриванні фактів, а ви самі знайшли помилку, і задекларували
-
мені при підготовці був найкориснішим ось цей канал www.youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 передивившись всі його відео щодо celpip змогла скласти собі толковий шаблонізатор для speaking та writing і здала екзамен непогано. якщо (як і в мене) є проблема з фантазією для speaking та writing, треба багато передивитися прикладів тем і пробувати на них відповідати хоча б без таймеру. З практикою стане легше придумувати і швидко реагувати. приклади завдань зі speaking та writing тут www.youtube.com/@phoenixcelpip ще приклади завдань з writing тут www.youtube.com/@EXCELCELPIP ну і приклади з listening та reading тут www.youtube.com/@CAREERAXIS
-
Дякую Наталю,треба змінювати напрямок. Так, цей час не можна називати втраченим,бо я напрацювала 2.5 роки стажу, 2 роки вчила англійську до 7 рівня. І змарнувала все подавшись на цю програму,бо виглядало що це буде найшвидше.
12 Jan 2024, 17:45
386878/429666
3 minutes ago