PR CUAET
-
Теоретично ризики є завжди (навіть після отримання ПРу). Проте якщо ви IRCC таки повідомили, і вони вам всеодно дають портали - значить їх це влаштовує. За АЛьберту не скажу, і рекомендувати не повідомляти Альберту навіть на цьому етапі, я легально не маю права.
-
Якщо і так і так будете давати інфо, то звісно самим написати краще. Бо це не вас зловили на скриванні фактів, а ви самі знайшли помилку, і задекларували
-
мені при підготовці був найкориснішим ось цей канал www.youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 передивившись всі його відео щодо celpip змогла скласти собі толковий шаблонізатор для speaking та writing і здала екзамен непогано. якщо (як і в мене) є проблема з фантазією для speaking та writing, треба багато передивитися прикладів тем і пробувати на них відповідати хоча б без таймеру. З практикою стане легше придумувати і швидко реагувати. приклади завдань зі speaking та writing тут www.youtube.com/@phoenixcelpip ще приклади завдань з writing тут www.youtube.com/@EXCELCELPIP ну і приклади з listening та reading тут www.youtube.com/@CAREERAXIS
-
Дякую Наталю,треба змінювати напрямок. Так, цей час не можна називати втраченим,бо я напрацювала 2.5 роки стажу, 2 роки вчила англійську до 7 рівня. І змарнувала все подавшись на цю програму,бо виглядало що це буде найшвидше.
-
Да, так раньше и делала) а сейчас вот не получается ничего (
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де можна знайти цю інструкцію?
-
паспорт не влияет.
-
Це подавались з іншим паспортом по CUAET? Є кого апрувили швидше? Чи це не паспорт впливає?
-
Чі треба ловити слот на видачу виготовленого паспорту у Оттаві ?
-
Так а смысл? Коль балы режут : люди ни в какую калитку, не то шо двери с их балами не пройдут. У меня лично паспорт умирает через пару месяцев. Какая другая программа как не гумка ?
-
Медицина дійсна 5 років)
-
Насправді українці дуже вдячні Канаді за її підтримку і за цю програму в тому числі. Але саме по цій програмі ми не просимо багато- розгляд заявок в звичайному темпі і полагодити систему і віднайти всі втрачені заявки.
-
Доброго дня. Ми подавались 13 листопада 2023 і отримали eligibility 28 листопада .
-
А прикладали український додатково паспорт до заявки? якщо племінниця вʼїхала з чоловіком по українському паспорту і отримала ВП по Cuaet і тепер хоче продовжити ВП на основі іншого паспорту ( Ізраїль, а чоловік турок).
-
Привіт! Чі заберав хтось паспорт у ПʼЯТНИЦЮ у Оттаві ! Питання чи видають вони по пʼятницях ?
-
Коли у Вам було eligibility?
-
данные тревел документа указывать в анкете, тк нужен действующий паспорт на 3 года. а укр паспорт добавляйте в слот вместе с парой строк в свободной форме, что у вас есть украинское гражданство и вы подходите под cuaet
-
Дякую,і як тоді зловити слот🫠
-
Навіть якщо Ви побачите блакитні дати часи то вони не активні, не аитрачайте на них час. Я так розумію що всі вільни слоти потрапляють до тих хто очікує в черзі
-
Зрозуміло! Дякую за відповідь! А як це технічно робиться, підкажіть будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
386894/430124
about a minute ago