PR CUAET
-
Яким датам дають?
-
А вони надішлють мені відповідь? Чи якщо тиша якийсь час (який?) то можна рахувати що все ок?
-
Я б почав з провінції. Щоб зрозуміти чи впливає це на вашу номінацію
-
якщо дитина на КУАЕТ статусі, і подаватися до кінця березня - то мало б бути ок
-
Намагаюсь таким чином звернути увагу на мою справу ))) так як на запит скоріше буде відповідати не програма
-
а зачем на оба подавать?
-
стади пермит тоже можно, когда угодно получить. речь идет о wp
-
Доброго дня. Як проходить процедура продовження паспорту? Чекаєш своєї черги, здаєш документи, ставлять відразу печатку і все? Чи ще щось запитують?
-
якщо немає навіть aor - то що ви там хочете побачити? який статус, якщо вашу заявку навіть робот не відкривав-щоб присвоїти номер
-
Максимум що ви можете отримати то тимчасовий номер. Аор- надання номеру справи. До цього момента вона просто стоїть у черзі на нульовому етапі.
-
Дякую за відповідь, гарного дня!
-
Work Permit
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи можна подати на новий Visitor Record і зразу на Work Permit для дочки 14р(в квітні буде 15) Дякую за відповідь
-
Тобто дітей спокійно можна подавати на ворк перміт і стаді перміт до 31 березня по Cuaet, а після вже або згідно нових вимог або visitor record?
-
Подали 2 листопада. Eligibility ще не було
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка в апостилі треба замовляти переклад англійською з нотаріальним посвідчення чи апостилю достатньо?
-
Я не знала що з 14 Дякую за інформацію Ще одне питання, а якщо зробити WP то з навчанням не буде проблем?
-
Дякую !
-
wp с 14ти. вам достаточно wp
-
Хочу побачити хоч щось
12 Jan 2024, 17:45
386954/431114
less than a minute ago