PR CUAET
-
В мене це завжди було першою опцією. Я дуже стараюся розглянути всі інші варіанти (в тому числі інші провінції, чи наприклад рурал програми), і тільки якщо люди не хочуть/не можуть, я б говорив про гуманітарну. Більше того для багатьох гуманітарна, це не є чимось надійним, а більше "податися на що небуть, аби просто не чекати", і може повезе. Тому я з радістю вас проконсультую по всіх інших варіантах, навіть самих неймовірних, і з радістю буду вести ваш кейс там куди ви вирішите вирушати (якщо ви звісно захочете зі мною працювати)
-
Ребята, как Вы думаете, если податься на WP до 31 марта, его продлят до окончания старого паспорта на 7 мес. - до июЛя 2027. Но WP они дают то до 2028 года. Получив потом новый паспорт, можно ли потом по новому паспорту продлить оставшийся срок WPа до 2028 года?
-
Ага. Мої пересварились і поїхали в Україну до відкриття цієї програми. І таких дуже багато 😅
-
Добрий день. Скажіть будь ласка як написати в кризову форму? 31 липня подалися на продовження WP, але досі немає рішення, тільки молодшому сину продовжили візітор рекорд на 19 днів, а для двох дорослих і старшого сина, нічого немає.
-
Йду в особисті
-
Страница 62 в BC PNP guide. Психологов там нет, к сожалению.
-
Смотря по какой причине будет отказ. Не подтвердил eligibility или же предоставлял ложные документы - это две очень разные ситуации с разными последствиями