PR CUAET
-
Травннь
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
В мене немає доступу
-
Добрий день. Може хтось дати пораду) Ми подались на ПР 21 січня 2024, інформації до сьогодні немає ніякої. Чи є в когось схожа ситуація? І в мене народилась дитина три місяці тому, чи потрібно її якось додавати в аклікацію? Дякую)
-
Оформлення паспорта.
-
Створіть будь ласка окрему групу і надішліть запрошення. Дякую
-
Живая очередь
-
Не 0 мест, а сказали что приостановили прием новых заявлений, так как очередь большая. У меня знакомые еще с 2022 жду. А старым заявкам будут давать. Если по логике, на нашу программу уже закрыто прием новых заявлений
-
Добрый день! Подскажите, кто знает, если есть TRP это как то влияет на получение PR? Есть ли требования находится в «статусе» определенное количество лет чтобы можно было подать на PR ?
-
там ребенок сам по себе, как гражданин украины. форма 5710
-
У вас подача на H&C? Или family reunion? или что-то иное? А когда WP заканчивается? У нас через 6 днгей после 31 марта. 6 апреля
-
нет. подача доступна до 31 марта
-
5409 форма буде додана до документів якщо ви подаєтесь разом в одній заявці. Я би радила так робити, якщо ви будете подаватись разом на ПР. Планую додавати стару форму, так как підписали її рік тому і нічого не змінилось і не змогла знайти її терміну дії
-
Останні, кого брали у розгляд, були ті, хто подався 13 січня 2024. Тому до вам черга не дійшла ще. І так, дитину обов'язково треба додати.
-
Так а що ж з Квебеку якщо ми на федеральному етапі застрягли зі всіма? Чи ви вже відправили анкету на сертифікат і немає відповіді?
-
Я зробив дітям 20 і 24.12.24 заявку на паспорт,3.01 відправили на ідентифікацію і тичина,а дивлюсь інші подались 27.12.24 і вже 30.12.24 виготовлення паспорта, не зрозуміло, а Вы за бюджет пишете ,як не було так і нема ніякого порядку і системи
-
Для людей у который нет номинации, паспорт закончился и получено TRP
-
на новую визу можно податься в любое время
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь ☺️
-
Дуже дякую за цю статистику! Трохи легше, що багато хто чекає з травня теж … 😅🙈
12 Jan 2024, 17:45
387092/474652
4 days ago