PR CUAET
-
Та сама ситуація..з тим що в мене вже і ворк перміт прострочений
-
Доброго дня. Дуже потрібен слот щоб зробити новий паспорт. Терміново. Кожного дня пробую- слотів немає. Що робити?
-
Всім привіт!☺️ Моя школа спеціалізується на підготовці до іспиту CELPIP – ефективно, структуровано та з урахуванням ваших цілей. Ми допоможемо опанувати всі частини тесту, розробимо індивідуальний план навчання та поділимося дієвими стратегіями для досягнення високого результату. Нижче прикріплені групи, які набираємо зараз!☺️ CELPIP A2 Група 📅 Час занять: понеділок і п’ятниця о 18:00 📚 Кількість занять: 28 уроків (3 тижні) 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Початковий рівень A2 Бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 _____________________________ CELPIP B1 Група 📅 Час занять: понеділок, середа, п’ятниця о 19:00 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Початковий рівень B1 Бажаєте скласти CELPIP на 6-7 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 ___________________________ CELPIP B2 Група 📅 Час занять: понеділок, середа, п’ятниця о 20:00 (Вінніпег) 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Початковий рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Чекаю вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Щойно отримала дозапит підтвердження адреси проживання від Chan Chong, хоч теж це висилали в дозапиті в листопаді🤔 Вона напевно дійсно пішла по другому колу🥲
-
Добрий день! Можливо хтось порадить або підкаже до кого звернутися у нашій ситуації. Прибула в Торонто 31.12.2024, за програмою CUAET ( віза від квітня 2023). В аеропорту відмовилися видавати work permit. Подруга прилетіла в січні 2025, отримала також відмову. Чи є якісь шляхи отримання work permit?
-
50% с той группы ,вы ж не думаете что это все майские аплликанты Те кто ждет ,в основном не пишут в чат Вот и получается искаженная картинка ,будто все получают ,а мы нет )
-
Ні Паспорт не треба
-
Питання, після порталу 2, паспорт не будуть просити відправити їм?? Мені треба паспорт відправити в іміграціонний департамент по іншій справі. Дякую.
-
Тільки вчора написав, чекаємо чи буде якась відповідь
-
В какой день у вас отправлено на персонализацию? Те кто с 31 дек -все ждут(
-
Я тож так думал сначала, до вчера 😆 Кстати про эту групу тоже истории ходят что все плохо, и все продажно. Типо группа и ее админы не помогают, а рубят бабло Не знаю, это НЕ мое мнение. Я только пришел и пока вижу адекватных людей и отношение
-
А куди саме ви писали? В вайбер бот?
-
Працювала більше року
-
Набрав тих хто подавався з нами в один день, в нас код раніше отриманий на 10 чисел, а паспорт нам не виготовлено,чудеса в решеті
-
Скажите пожалуйста, а есть инструкция как добавить новорожденного в засабмиченую аппликацию? Не нашел в поиске, Или лучше добавить после получения AOR?
-
Ні, а в чому Ваш інтерес?
-
Якщо дитині 13 років, треба щоб і дитина була присутня при отриманні, правильно?
-
Где мой мешочек золота??? 😅
-
Доброго дня, підкажіть коли планується оновлення слотів до Едмонтону? Дякую.
-
Ну а как рубят бабло? Предлагаю услуги иммиграционных консультантов, ну так это нормально. Отдельный вид рекламы. Я несколько раз получила ответ от консультанта, что тут задавали и люди тоже отвечали на такие же ситуации. Пока только хорошее.
12 Jan 2024, 17:45
387129/440420
28 minutes ago