PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка можливо хтось стикався з таким? Отримала новий ворк перміт, на новий паспорт(візи в паспорті ще немає). Чи потрібно змінювати Сін намбер та хелс карту?
-
Подала 17 червня, взяли в роботу 29 жовтня
-
Наче можна з провінційною номінацією не платити цей податок
-
Чи хтось може підказати скільки часу чекали після отримання листа що не потрібно здавати біометрію? Десь чув що це означає що ось ось буде продовжений WP
-
Люди нас просто кинули мінімум на 50 мільйонів доларів і все.думаєте вони не бачили в кінці року що така сума до них поступила і висить.це все спеціально зроблено.не пропали анкети індусів і арабів,а наші.тут не обійшлося без Зеленого...
-
Тобто якщо подались в червні..... мда
-
Мдамс, ну собсно я пока именно это тут и вижу. Откуда растут ноги у таких «фидбеков» я хз
-
Дякую
-
А скільки Ви чекали портал 1, скільки часу висіло оновлення у трекері biometric completed?
-
Так вот тож ищу свой и зашёл по наводке людей 🤣
-
Цей інструмент, здається, не працює для нашої програми
-
как работает дипломатическая почта? сначала все прибывает в торонто а потом уже расходится по другим консульствам?
-
Це мається на увазі?
-
Як ви вирішили питання? Знаходжуся в такій же ситуації, немає приписного, не служив.
-
Квоти дуже малі, вони в сумі на наступні роки навіть тіко одну нашу програму не покривають
-
Так. Після 12 років треба щоб дитина вдруге здала відбитки. Але сьогодні я позвонила, що не виходить прилетіти з НБ за паспортом. А старий паспорт скоро закінчується. Сказали, що вишлють поштою. Тільки купити 2 передплачені конверти, написати заяву, що розумію,що консульство в разі чого не несе відповідальності.
-
В неї після відпустки памʼять стерлася
-
Звісно є статистика, у нашому чаті багато раз її скидали. Ви не думаєте що так багато заяв по нашій програмі? Я не знаю чи це буде для вас багато чи мало - біля 18000. А ПР за рік отримали біля 300
-
Family Reunification. OWP старый заканчивается 3 мая, "новый продленный" 18 апреля
-
Значит, все еще хуже
12 Jan 2024, 17:45
387152/474652
19 days ago