PR CUAET
-
After this story was published Tuesday, IRCC confirmed that as of Dec. 31, it had received about 23,000 applications under this pathway and made 367 final decisions — about 1.5 per cent of its inventory.
-
Оу, не так зрозуміла😅 дякую дуже🙌🏻
-
Є офіційно підтверджені дані?
-
хтось бачив хоч один ECopr за вчора і сьогодні? Схоже, що вони зупинили процес
-
Доброго дня підкажіть будь ласка слоти ловити о 6 ( па часу Торонто )вечора чи ранку на Едмонтон
-
А по вашому слоту він має шанс подовжити WP?
-
Слот чоловіка на травень , а мій - раніше
-
По моєму слоту відмовили👀. На WP думали податись до 31 березня, але без подачі на паспорт це неможливо
-
03.01
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, я правильно понимаю, что можно пробовать ловить слот каждый день, кроме выходных? Что для этого нужно? Только перевести телефон/ноут на Украину?
-
Дякую, бо в статті мова йшла про дані нотісів на 6 вересня, тобто 18 тис, а в репортажі вже була озвучена цифра 23 тис.
-
З мого досвіду з компа краще.
-
Спасибо большое! Будем пробовать каждый день)
-
Все правильно. Зайти на сайт за кілька хвилин до 12 ночі по Києву. Все вписати. І о 12 рівно натиснути *далі* Зразу попадете на календар, якщо слоти з'явилися. Вибираєте липень і хапаєте слот без роздумів. Не перший бо його хапають всі) Якщо за 10 секунд встигли схопити і підтвердити -- слот ваш.
-
Будуть розглядати більше ніж 3 роки? Чи розвернуть заявки?🤔 ост що цікаво . Але вони мовчать. Наганяють стрес. Трюдо був за українців а тепер невідомо що буде
-
Дякую
-
Судя по комментариям, кому как повезет.. нет нормального алгоритма.
-
так, навіть якщо всю квоту сплюсувати буде 21 тис на 2025-2027 роки, а нас подалося 23000. І це ж квота на "all humanitarian and compassionate pathways including the Ukrainian PR stream", а там мабуть загальна кількість аплікацій ще десятки тисяч за іншими гуманітарками...
-
Підкажіть будьласка слоти краще ловити з телефону чи комп’ютера?
-
Люди потеряли 2-3 года ожидания, +кучу денег на переводы документов, отправку DHL документы, а вернули только ведь за рассмотрение....
12 Jan 2024, 17:45
387230/466903
3 minutes ago