PR CUAET
-
а, господи)
-
Мається на увазі, що знайомі подали в кінці літа
-
Всім прийшло 24 жовтня 2024 року Хто не отримав такого - швидше за все їх аплікацію загубили
-
что не так я сказала?
-
Дякую
-
До паспорта також трек номер візьміть
-
Якшо прийшов ворк перміт і там вказано пройти медогляд але ми проходили його і з країни не виїзджали, що потрібно зробити і куди надіслати підтвердження проходження?
-
я насколько знаю, что в пятницу и субботу они слоты не выгружают (по нашему четверг-пятница)
-
Кроме пятницы и субботы, потому что в июле это будет суббота и воскресенье
-
Всім привіт! Що треба при собі мати коли забирати виготовлений паспорт? Тільки старий паспорт і все?
-
Дякую за розглянуті варіанти! Звучить ніби все адекватно повинно бути.
-
скинь группу плиз в DM
-
Якщо самі зловити не можете, лишається чекати в черзі очікування поки консульство запропонує
-
Дай Бог!!! Будем верить!
-
Дякую вам .
-
При закритті програми всім аплікантам приходив лист сповіщення, що програма закривається але всі заявки по цій програмі будуть розглядатися. Якраз цей лист на пару повідомлень нижче після Вашого повідомлення.
-
вітаю, недавно залінкувала наші заявки на пр картки в gckey. сьогодні ось таке оновлення з'явилось. підкажіть, що це означає? чи це вже виготовили чи відправили?
-
Я нюансов уже не помню. Моим сыновьям повезло, а кому-то нет
-
Доброго дня. Будь ласка таке питання. Син знаходиться у США, та завтра їде подаватися на новий український паспорт. встановив Резерв +,отримав код, але у даних значиться українська адреса. Питання Чи потрібно міняти на адресу у США, та не вплине це на отримання нового коду. Буду дуже вдячна за відповідь. 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка на якому етапі зараз PR по гуманітарній? Чи отримав хтось, хто подавався в грудні 2023?
12 Jan 2024, 17:45
387273/468340
4 minutes ago