PR CUAET
-
Дай Бог!!! Будем верить!
-
Дякую вам .
-
При закритті програми всім аплікантам приходив лист сповіщення, що програма закривається але всі заявки по цій програмі будуть розглядатися. Якраз цей лист на пару повідомлень нижче після Вашого повідомлення.
-
вітаю, недавно залінкувала наші заявки на пр картки в gckey. сьогодні ось таке оновлення з'явилось. підкажіть, що це означає? чи це вже виготовили чи відправили?
-
Я нюансов уже не помню. Моим сыновьям повезло, а кому-то нет
-
Доброго дня. Будь ласка таке питання. Син знаходиться у США, та завтра їде подаватися на новий український паспорт. встановив Резерв +,отримав код, але у даних значиться українська адреса. Питання Чи потрібно міняти на адресу у США, та не вплине це на отримання нового коду. Буду дуже вдячна за відповідь. 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка на якому етапі зараз PR по гуманітарній? Чи отримав хтось, хто подавався в грудні 2023?
-
Shhh... quiet now. Muted Tetiana for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бляха
-
24 грудня подали то ще дані відправлено на персоналізацію😩
-
По нашому це в Канаді, те що ви в Україні тільки я пам'ятаю
-
Читаю наші пости тай думку гадаю: "які ж українці терплячі!"😊
-
Їм не важливо яка там адреса написана, головне щоб формувався QR. Це більше для нього важливо, так як може прийти повістка на українську адресу. Поточну адресу можна вказати тільки один перший раз, коли ви заходите в Резерв+.
-
Да? Во всем видео инструкция указано, что не нужно. Как быть?!
-
Точно помню что при анонсе нашей программы говорилось что мы идем вне существующих квот. И тут ты оказались в гуманитарной программе на которую подался каждый третий украинец и мексиканец. Там сотни тысяч заявок. Если будут какие то петиции или обращения - пишите! С удовольствием поучаствую. Мне не нужно ускоренного рассмотрения или особого отношения. Просто понимать сроки а там уже решать что делать. Даже при подаче на Експрес Энтри каждый год + к твоему возрасту это меньше баллов…
-
Ясно, просто дехто каже що пропали оті всі слоти (по 35, 60 шт) після того як записалися в чергу. Значить інша причина 🤷
-
А яка вартість уроків по французьій мові.
-
Доброго дня. Будь ласка таке питання. Син знаходиться у США, та завтра їде подаватися на новий український паспорт. встановив Резерв +,отримав код, але у даних значиться українська адреса. Питання Чи потрібно міняти на адресу у США, та не вплине це на отримання нового коду. Буду дуже вдячна за відповідь. 🙏
-
В канадські п'ятниці та субботи система блокує видачу слотів тому що в липні ті дні будуть вихідними (суббота та неділя)
-
так, записалась. 10 грудня ще( нічого
-
Так по-моєму чоловік може податися потім на новий на основі вашого W/P якщо я не помиляюсь.
12 Jan 2024, 17:45
387286/463038
2 minutes ago