PR CUAET
-
Shhh... quiet now. Muted Tetiana for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бляха
-
24 грудня подали то ще дані відправлено на персоналізацію😩
-
По нашому це в Канаді, те що ви в Україні тільки я пам'ятаю
-
Читаю наші пости тай думку гадаю: "які ж українці терплячі!"😊
-
Їм не важливо яка там адреса написана, головне щоб формувався QR. Це більше для нього важливо, так як може прийти повістка на українську адресу. Поточну адресу можна вказати тільки один перший раз, коли ви заходите в Резерв+.
-
Да? Во всем видео инструкция указано, что не нужно. Как быть?!
-
Точно помню что при анонсе нашей программы говорилось что мы идем вне существующих квот. И тут ты оказались в гуманитарной программе на которую подался каждый третий украинец и мексиканец. Там сотни тысяч заявок. Если будут какие то петиции или обращения - пишите! С удовольствием поучаствую. Мне не нужно ускоренного рассмотрения или особого отношения. Просто понимать сроки а там уже решать что делать. Даже при подаче на Експрес Энтри каждый год + к твоему возрасту это меньше баллов…
-
Ясно, просто дехто каже що пропали оті всі слоти (по 35, 60 шт) після того як записалися в чергу. Значить інша причина 🤷
-
А яка вартість уроків по французьій мові.
-
Доброго дня. Будь ласка таке питання. Син знаходиться у США, та завтра їде подаватися на новий український паспорт. встановив Резерв +,отримав код, але у даних значиться українська адреса. Питання Чи потрібно міняти на адресу у США, та не вплине це на отримання нового коду. Буду дуже вдячна за відповідь. 🙏
-
В канадські п'ятниці та субботи система блокує видачу слотів тому що в липні ті дні будуть вихідними (суббота та неділя)
-
так, записалась. 10 грудня ще( нічого
-
Так по-моєму чоловік може податися потім на новий на основі вашого W/P якщо я не помиляюсь.
-
Блин, дали бы хоть примерно таймлайн сколько ждать. То сидеть играть в математика и расчитывать хватит ли срока действия паспорта до принятия решения - не очень прикольно. Сказали б - ждать 5 лет, люби бы на другие программы подавались или вообще уехали. По семейному спонсорству дали информацию что 24 месяца минимум, и люди хоть знают на что расчитывать.
-
ще раз, поправте якщо я не права. Система не дає слоти в п'ятницю та суботу за Київським часом, тобто в нас (в Канаді) це четвер 17:00 та п'ятниця
-
Та я в курсі шо то глюк, цікаво чому хтось бачить хтось ні, може в налаштуваннях треба чистити історію
-
Підкажіть будь ласка де далі шукати опцію подати на новий паспорт? Все перетицяла і не бачу. Ледве авторизувалась і знову застрягла🙈
-
В мене і в моїх знайомих аналогічна ситуація. Просто створили новий аккаунт з тим самим емейлом. Все там підтягнулося ( аплікація була вде залінкована після біометрії). Аналогічновідповідала нна ФБ консультант Богдана Липовик - створювати заново.
-
Скажите, пожалуйста, если у ребенка есть Visitor Record. Он же после выезда аннулируется?! Возможно ли будет получить новый или уже Study Permit в аэропорту? Или только онлайн подавать? Спасибо 🌸
-
Згідна. Можливо саме до цього можна апелювати, що при подачі квоти наша програма немала, а через рік вони зʼявилися.
12 Jan 2024, 17:45
387293/467335
5 minutes ago