PR CUAET
-
Хтось робив закордонний паспорт в Європі через ДП «Документ»?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи не змінилася адреса є-коесулу, бо це щось нереальне
-
Не надо ничего обновлять в апликации. Ваши формы соответствуют моменту сабмита, все что позже через вебформ.
-
Комусь показує слоти, хто записаний у чергу очікування?
-
В мене слів немає, на Едмонтон слоти загрузрились тільки через 9 хвилин👍
-
Дякую
-
Ні, не прийме.
-
А якщо роботодавець може написати 40 год на тиждень, потрібно буде підтвердження? Що робити якщо деякі тижні було 28 год?
-
Підкажіть, є можливість записатися без черги для інвалідів 3й групи, або хтось знає де подивитися інформацію
-
Це пустишкі, їх добре видно (що вони порожні) якщо перейти в чорний формат screen. В Отаві так само. Навіть з телефона таке сьогодні видало, а десь через 15 хвилин зникло. Нажаль немає кнопки куди можно цей баг відправити що б його прибрали
-
Чи можна записати 1 дитину, а прийти з двома чи консул не приймає так?
-
Довідка з Дії підходить, не заморочуйтесь
-
Були сьогодні у Едмонтоні. Подавалися на паспорт сину 16+ років та молодшому 7років, також подали на свідоцтво молодшій доньці. Запис на 2 візити були, одному з синів не приходило підтвердження візиту. У 16+ сина немає ID. Все прийняли в роботу. Без зайвих питань, записи були обидва. На старшого не приходило підтвердження, бо були збої у системі. Консул спілкувався адекватно, не знаю чому негативно відгукалися про нього. Звичайна людина. Ніяких питань. Сорти піймали самі ще у листопаді як тільки запровадили нову систему. Бажаю всім удачі 🤞
-
Мені показує і слот забити дається. Я відразу пішла в 11 число, навіть інші не дивилась і встигла. Бажаю Вам удачі
-
Я писала, сказали тільки 1 і 2 група інвалідності.
-
Доброго вечора, я отримала новий ворк пермід в електронному вигляді ,таке питання,що робити далі? Я його отримаю по почті,чи потрібно кудись ідти,щоб його роздрукувати ?
-
Знайомі робили
-
Ні, навіть свій паспорт прикладала
-
Доброго здоров'я! У мене так само було. Зателефонував на лінію й оператор сказав, що це у всіх так. Просто не перевищувати цей ліміт у контриб'юшн рум. Неважливо є чи ні, це просто значок нагадування. Good luck!
-
Заходила сьогодні в дію. Все працювало. Може то у чоловіків...
12 Jan 2024, 17:45
387428/431160
2 minutes ago