PR CUAET
-
Так
-
Доброго дня всім! В мене 2 питання 1)що писати у пропусках, бо після сплати за DHL у квитанції багато назв, не знаю що вказувати 2)найшвидшим буде самій забрати паспорт в Оттаві після DHL доставки. Чи іншого варіанту взагалі нема. Живу в Калгарі
-
Прекрасно Вітаємо
-
29.12
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, хто володіє інфо, при створенні акаунту для заповнення аплікації для університету, коли відповів на усі питання, я так розумію по інструкції має бути в кінці якесь віконечко, куди прикріпляти всі документи. Якщо його немає, що це може означати? Щось робимо не так? Куди прикріпити всі документи?
-
в нас в листах вказували ном тел, фактичну адресу і імейл
-
В нас є такий досвід. Оформлювали паспорт у Нью-Йорку
-
Хтось має відеоінстукцію як подаватися на візу ?
-
нам прийшло перед запросом на біо, а потім після
-
Скажіть будь ласка чи хтось подавався по гуманітарній програмі з Марією Алєксєєвою? Дякую
-
Доброго дня. Оце сьогодні «куча лотів» в Оттаві є та Торонто. Але жодний не можна обрати!!!! Це що таке, все для людей. Для чого тоді вони відкриті. Я спеціально виставила це відео, щоб люди могли подивитись на це знущання.
-
Это вы подаёте заявку в университет? Может быть такое что после того как заявку откроют, пришлют ссылку где можно будет подгрузить документы.
-
Дякую
-
Дякую
-
Добрий вечір! Нагадайте мені, будь ласка) Щоб подовжити ворк перміт, потрібно обов’язково знаходитись в Канаді? Зробити це з іншої країни неможливо?
-
Не знаю как и где подают заявки в университет. Но сын подавал заявку в колледж через специальный сайт, где подают заявки во все колледжи. Ссылка для загрузки документов ему приходила позже, спустя 2-3 недели.
-
Дякую! Ми теж подумали і про такий варіант, але цікаво, хто мав досвід. Я так розумію, це загальний сайт по Канаді (можливо не дуже коректно пишу, донька цим займається більш детально), але мені хотілось почути, як у і нших людей було.
-
Добрий день. Порадьте хорошого спеціаліста, який може відповісти на PFL.
-
Вже нема 😔
-
Це жесть. Коли вже все выправлять і зроблять нормальну можливість людям отримати документи.
12 Jan 2024, 17:45
387471/434463
29 minutes ago