PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи хтось подавався по гуманітарній програмі з Марією Алєксєєвою? Дякую
-
Доброго дня. Оце сьогодні «куча лотів» в Оттаві є та Торонто. Але жодний не можна обрати!!!! Це що таке, все для людей. Для чого тоді вони відкриті. Я спеціально виставила це відео, щоб люди могли подивитись на це знущання.
-
Это вы подаёте заявку в университет? Может быть такое что после того как заявку откроют, пришлют ссылку где можно будет подгрузить документы.
-
Дякую
-
Дякую
-
Добрий вечір! Нагадайте мені, будь ласка) Щоб подовжити ворк перміт, потрібно обов’язково знаходитись в Канаді? Зробити це з іншої країни неможливо?
-
Не знаю как и где подают заявки в университет. Но сын подавал заявку в колледж через специальный сайт, где подают заявки во все колледжи. Ссылка для загрузки документов ему приходила позже, спустя 2-3 недели.
-
Дякую! Ми теж подумали і про такий варіант, але цікаво, хто мав досвід. Я так розумію, це загальний сайт по Канаді (можливо не дуже коректно пишу, донька цим займається більш детально), але мені хотілось почути, як у і нших людей було.
-
Добрий день. Порадьте хорошого спеціаліста, який може відповісти на PFL.
-
Вже нема 😔
-
Це жесть. Коли вже все выправлять і зроблять нормальну можливість людям отримати документи.
-
Вже нема 😔
-
Поздравляем! Хоть за Вас можно порадоваться ❤️
-
В прикріплених повідомленнях
-
Це глюк, він вже давненько
-
І я теж не знаю😂, що за сайт. Но саме цю відповідь і хотіла почути, що можна потім дозавантажити документи. Дякую!
-
вам треба буде надавати пейстаби останні, якщо там вже буде достатньо годин, то взагалі все ок, якщо по 28 год було спочатку, то напевно не буде "видно", якщо роботодавець вкаже фул тайм, якщо вкаже 40 год, то по пейстабах має сходитись, бо якщо там 28-32 можуть бути питання невідповідності.
-
Хз, я думала що є різниця
-
А яка різниця, подача на візу однакова
-
Вона каже, що це інструкція по вклейці візи тим хто прилетів по одноразовій
12 Jan 2024, 17:45
387480/430115
4 minutes ago