PR CUAET
-
Дякую! Ми теж подумали і про такий варіант, але цікаво, хто мав досвід. Я так розумію, це загальний сайт по Канаді (можливо не дуже коректно пишу, донька цим займається більш детально), але мені хотілось почути, як у і нших людей було.
-
Добрий день. Порадьте хорошого спеціаліста, який може відповісти на PFL.
-
Вже нема 😔
-
Це жесть. Коли вже все выправлять і зроблять нормальну можливість людям отримати документи.
-
Вже нема 😔
-
Поздравляем! Хоть за Вас можно порадоваться ❤️
-
В прикріплених повідомленнях
-
Це глюк, він вже давненько
-
І я теж не знаю😂, що за сайт. Но саме цю відповідь і хотіла почути, що можна потім дозавантажити документи. Дякую!
-
вам треба буде надавати пейстаби останні, якщо там вже буде достатньо годин, то взагалі все ок, якщо по 28 год було спочатку, то напевно не буде "видно", якщо роботодавець вкаже фул тайм, якщо вкаже 40 год, то по пейстабах має сходитись, бо якщо там 28-32 можуть бути питання невідповідності.
-
Хз, я думала що є різниця
-
А яка різниця, подача на візу однакова
-
Вона каже, що це інструкція по вклейці візи тим хто прилетів по одноразовій
-
t.me/prcuaet/19036/340374
-
Доброго вечора. В мене 2 питання 1) чи потрібно тепер ловити лот в консульство Торонто для отримання паспорта 2) чи потрібно летіти дитині 15 років в консульсьство для отримання паспорта чи може отримати мама.
-
Потрібно фізично знаходитись в Канаді
-
Всім привіт) хто вже подавався на новий вп в цьому році чи в кінці минулого, скільки чекали рішення? (Чи ще чекаєте?) Дякую!
-
Вітаю Вас,🎉рада що комусь ці поради допомогли теж)
-
У меня увидели продление, никаких проблем не было, главное одним файлом загрузите первую страницу и страницу с продлением
-
Якщо йде завтра - тоді нехай вже нічого не міняє. Подасть документи - тоді нехай змінить ,якщо захоче
12 Jan 2024, 17:45
387487/434773
4 minutes ago