PR CUAET
-
Дію встановила🤯 нарешті, але на сайті пише....
-
Вказувати нічого не треба. Але ми писали додатково листа, щоб звернули увагу, що в нас продовжений паспорт. І кріпили разом зі сканом паспорта. Подавалися 29.12. Сьогодні отримали апрув WP.
-
Ні, я в загалі написала що знаю багато людей які подалися на ПР, а зараз будуть продовжувати ВП
-
Скільки часу орієнтовно до порталу 1? З моменту номінації?
-
Не рекомендується покидати Канаду як ви отримали Portal 1 Ось процес 1. Створили аккаунт ЕЕ 2. Отримали ЕоІ 2.1 Подача на номінацію 2.2. Розгляд номінації 2.3 FD по номінації. Якщо надають - отримання номінації 2.4 підвʼязання номінації до аккаунту ЕЕ (зарахування додаткових балів) 3. Отримання ItA в системі ЕЕ 4. Подача на ПР = федеральний етап 5. Розгляд 6. Надання FD, якщо позитивне рухаємось далі : 7. Portal 1 8. Portal 2 9. eCoPR 10. PR cards
-
Тобто ви бачите тенденцію, що ті хто подались на ПР їм work permit довше розглядають?
-
Підкажіть, якщо воркперміт закінчився а віза є , в Канаду пустять чи ні на кордоні?
-
Так були такі люди
-
Так бачив
-
Зрозумів, а де можна здавати біометрію?
-
Дякую
-
Шановна громадо, вітаю! Чи не підкажете, як корисніше подаватися на гуманітарну програму, будучи в шлюбі чи розлученою? Дякую
-
Мы подались. Пишите в ЛС
-
Вітаю. Залежить виключно від вашого кейсу, все абсолютно індивідуально.
-
Продумайте, на чому Ви будете будувати кейс. Почитайте офіційний гайд і побачите, чи підходить Вам ця програма.
-
Може маєте якийсь спеціальний номер по якому можна додзвонитися))? Або час очікування 5 год))
-
По попередньому запису. В листі буде надано перелік місць
-
Зараз трішки швидше почали обробляти заявки?
-
Підкажіть будь ласка чи є шанс отримати mortgage в Альберті з CUAET якщо заробітна плата 50000 на рік, є можливість вплатити даунпеймент 20%
-
Катерина нижче скинула інструкцію, я телефонула десь об 11 по часу Едмонтона і час очікування був близько 30 хв.
12 Jan 2024, 17:45
387633/474652
4 days ago