PR CUAET
-
Це якщо виїжати з Канади чи без різниці?
-
У мене між цим листом і фінальним рішенням пройшло 2 тижні.
-
Не надо ждать, подавайтесь по другим программам, ищите другие варианты, это самый верный способ не пролететь, иммиграция в Канаду никогда не была легким путём, да последние два года тут упростили получения пиара, но это уже в прошлом.
-
Та нікого ж не цікавить як виглядає, є номер та й добре
-
Чекаю. Подались Тільки в вересні 24
-
Якщо робити термінову в консульстві вони роблять протягом години
-
Дякую за відповідь. Ми саме так і роздрукували, але я сумнівалася чи так правильно. Бо це дуже відрізняється від того, як виглядав документ з попереднім sin номером.
-
Так працює система.. Коли у вас четвер то в 12 ночі по Києву вже п'ятниця. І відкривається доступ до слотів на наступний день. Просто зробіть як люди кажуть)
-
Ну картку то ви отримаєте. А далі що будете робити? З паспортом все одно прийдеться щось вигадувати
-
Чекаю з вами виходить, теж 13 січня був портал :)
-
2 місяця це якщо пощастить прям на всіх етапах без винятку 😄 але запитайте себе коли в останній раз ви вибивали всі числа в лотереї ))
-
Дякую, а яку суму потрібно сплатити мані ордером за засвідчення документів? Дякую
-
Правильно делаете, я по трем вариантам подавался, лучше переплатить деньги но быть уверенным что по какой то да и выстрелит:)
-
1 місяць і 3 дні, подавалась 1 грудня.
-
Вітаю! Скоро з’явиться інформація про відправку карток.
-
Прикольно рубить бабло Вадим (адмін і власник), який всі до копійки кошти з реклами віддав на донати ))) А ми додатково ще й назбирали під 10к на спільних публічних зборах на донати
-
А чи є хтось хто співпрацював з міграційним консультантом Ольга Іваницька “West Immigration Alliance”?
-
не находиться надо, а жить в канаде. вы воссоединяетесь в канаде с родственником, который живет в канаде. вы же не в тайланде с канадским родственником воссоединяетесь. вот и родственник должен жить в канаде, чтобы с ним соединиться. суть программы поймите и не будет никаких вопросов. и да, если у родственника место постоянного проживания не канада - это проблема.
-
Я працюю над цим)
-
Якщо проходите по економічних, я б ішов по них, і коли/якщо стане питання медицини застосовував гуманітарну чисто для цієї вимоги. Це має кращі набагато шанси, ніж гуманітарна як вийняток з всього процесу
12 Jan 2024, 17:45
387675/430045
about a minute ago