PR CUAET
-
t.me/prcuaet/55035/437386
-
Доброго вечора! Потрібні гривні 11-13к на карту, обмінюю по курсу приват24, інтерак або налік.
-
Я окремо завантажив оригінал, нижче його переклад. На оригіналі лише є печатка ( укр. ) стандарт
-
Так віза є без проблем!)
-
Зверніть увагу на "is related to Canadian citizen who: 1). at least 18 years of age 2). resides in Canada 3). provides a statutory declaration attesting to the relationship with the Ukrainian national. Дієслово "reside" прописано у simple present, і позначає дію яка стається зараз або постійно. Можливо еледжібіліті буде літигуватися навкруги цього, що значить "resides" і в яких ситуаціях канадець чи пр таки "resides" in Canada
-
Так. Якщо мама, або тато і дитина мають туристичну візу США. Якщо дитині менше 12 років, то дитину брати не обовʼязково.
-
Чи є на оригіналі печатки перекладача, або напис Exhibit A чи щось таке? Якщо є, то це не рахується оригіналом
-
Так. Після отримання ПР дітям теж потрібен SIN. Громадяни його отримують при народжені. При оформлені у Сервіс Канада присутність дітей до 18 (вік це не точно, потрібно уточнювати ) не потрібна.
-
Я пишу весь релевантний, але доказую лише останні 18-30 місяців
-
Треба писати лист в консульство. Відповідь буде гарантією що приймуть і зроблять. В чаті ніхто такої гарантії не дасть.
-
Тим більше що іншлося про економічні програми, а не те що у нас
-
Таке було в далеких ранніх 2010тих, до ЕЕ. Там була одна програма, на яку підходило умовно мільйони людей по всьому світу, то вона стала популярна настільки що людей подалося на 5 років вперед. І черга була 5 років. Консерватори прийшли, всім відмінили заявки і зробили ЕЕ систему, яка революціонувала систему імімграції. Проте це було давно, і тоді навіть провінційних як таких програм не було (не в такому вигляді і масовості як зараз), Це був зовсім інший світ, я б на це не звертав особливу увагу на сьогодні
-
Но проблема в том что ВП ей дадут только до конца ТРП. Если бы он кончался раньше Ворк пермита было бы чудесно. Она бы подалась на Ворк на основании паспорта. А так…(( По идее надо продлевать ТРП а потом на основании него подавать на ВП… но это ж время…
-
Як на мене це їхня помилка, але на цьому етапі ви нічого не докажете на жаль. Моя рекомендація робити це одним файлом
-
Ні, він буде включений у $630 і ви отримаєте свій сертифікат на церемонії
-
Теоретично можна переклади мати в окремій секції, але дуже цього не рекомендую. Колега один раз так зробила, і заявку повернули.
-
Окремі файли?
-
Тобто форми, паспорт і фото ? Більш нічого?
-
Як окремо, якщо всі файл до цього, ти завантажуєш окремо оригінал і окремо переклад. Всі файл які я завантажував так само були але написали лише про сертифікат перекладу.
-
Там повинно було бути все в одному файлі, скоріше за все тому і повернули заявку.
12 Jan 2024, 17:45
387698/429915
2 minutes ago