PR CUAET
-
Як на мене це їхня помилка, але на цьому етапі ви нічого не докажете на жаль. Моя рекомендація робити це одним файлом
-
Ні, він буде включений у $630 і ви отримаєте свій сертифікат на церемонії
-
Теоретично можна переклади мати в окремій секції, але дуже цього не рекомендую. Колега один раз так зробила, і заявку повернули.
-
Окремі файли?
-
Тобто форми, паспорт і фото ? Більш нічого?
-
Як окремо, якщо всі файл до цього, ти завантажуєш окремо оригінал і окремо переклад. Всі файл які я завантажував так само були але написали лише про сертифікат перекладу.
-
Там повинно було бути все в одному файлі, скоріше за все тому і повернули заявку.
-
Подякував
-
Та сама ситуація
-
Усі які основні потребуються
-
Пишу, звоню, поки відповіді немає!)
-
Які додаткові документи відправляли ?
-
Тільки нового
-
Не перреживайте. Головне впишіть. Дуже часто такі помилки роблять.
-
Доброго вечора. Заповняю дитині заявку на візітор . Підкажіть будь ласка якщо я маю чистий її новий паспорт, без візи, мені в заявці писати номер нового паспорта, чи старого по якому вона зараз? Завчасно дякую за відповідь
-
Ви вибрали декілька слотів одночасно! Потрібно тільки один, повернутися назад і уважно зробіть ще раз! Не натискайте на декілька слотів одночасно
-
Второй уже?
-
Були випадки відмови, тому краще отримати відповідь...
-
Проблема з відбитими заявками немає механізму оскаржити чи переглянути, бо це не відмова. Тому їм це сходить з рук, навіть якщо помилка їхня
-
Прийдуть на двох. Але крім консента паспорт обов'язково
12 Jan 2024, 17:45
387711/430192
4 minutes ago