PR CUAET
-
Там повинно було бути все в одному файлі, скоріше за все тому і повернули заявку.
-
Подякував
-
Та сама ситуація
-
Усі які основні потребуються
-
Пишу, звоню, поки відповіді немає!)
-
Які додаткові документи відправляли ?
-
Тільки нового
-
Не перреживайте. Головне впишіть. Дуже часто такі помилки роблять.
-
Доброго вечора. Заповняю дитині заявку на візітор . Підкажіть будь ласка якщо я маю чистий її новий паспорт, без візи, мені в заявці писати номер нового паспорта, чи старого по якому вона зараз? Завчасно дякую за відповідь
-
Ви вибрали декілька слотів одночасно! Потрібно тільки один, повернутися назад і уважно зробіть ще раз! Не натискайте на декілька слотів одночасно
-
Второй уже?
-
Були випадки відмови, тому краще отримати відповідь...
-
Проблема з відбитими заявками немає механізму оскаржити чи переглянути, бо це не відмова. Тому їм це сходить з рук, навіть якщо помилка їхня
-
Прийдуть на двох. Але крім консента паспорт обов'язково
-
Дякую, а скільки сумарно чекали?
-
Так
-
Спасибо большое за разъяснения!
-
Дякую. Ще питання, якщо дитині при вʼїзді дали стаді перміт, хоча їй на той час було тільки 2 роки. Зараз мені заявку оформляти так само на стаді перміт чи візітор? Чи не має різниці?
-
Ну я передал настроение другой группы людей про данную группу/канал. Это не мое мнение, я тут всего день ,шоб его сформировать маловато Вы консультант? Не в обиду лично но помоему вы должны быть главный золотодобытчик после владельца. Опять - со слов. Типо все на вас работают и вам подобным Не хотел обидеть если что сорян. Не хочу флудить не по теме По сути - мне пару людей помогли з группы, админы они или нет не знаю. Я им благодарен и то за чем пришел получил. Надеюсь и другие получат :)
-
І що вони записують без черги, самостійно? Я маю другу групу і вперше чую про це
12 Jan 2024, 17:45
387717/434463
39 minutes ago