PR CUAET
-
Тiльки, якшо шось дуженьке-маленьке ))) Дайте бiльш iнформацii в приват = дам бiльш розгорнуту вiдовiдь, шоб не свiтити ваш personal info.
-
Олено, найоптимальніша стратегія для Вас буде витягти французьку до СЛБ 7. З англ СЛБ 6 - стрім Онтаріо для франкофонів гарні шанси. А якщо процес піде, і витягнете вище, то і на федеральний може вистачити
-
Чому видалятись?
-
Якщо мови даються добре, і Вам подобається в Онтарір, і якщо вже більш менш влаштувалися з роботою - то чому не спробувати Не знаю скільки Вам років, але за магістра бал гарний, якщо мови будуть в порядку, та буде рік канадського досвіду та 3 роки українського на кваліфікованих НОКах - то шанси гарні Почитайте тут про систему ЕЕ newscanadaimmigration.com/uk/express-entry/
-
Дякую вам за відповідь: Тобто шукати щастя в інших провінціях не варто, так? Моя задача мови та робота, вірно?? А де можна почитати про федеральну програму?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що вписувати в декларації в графі Total number of AAIP nominees … якщо лише я 1. Там буде 0 чи 1?
-
37. Років Мови йдуть я вчусь в мене 3 курса одночасно йдуть. 2 English та 1 French. Роботу не шукала, хочу в державні органи, будь- куди. Але затик в PR.
-
теж саме тільки офіційно тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/check-score/crs-criteria.html