PR CUAET
-
Привіт. Отримали Portal 2, в якому зробили помилку в моєму прізвищі (в Portal 1 інформація, яку я надала, коректна). Замість Kusiak - Kusial, розумію, що це опечатка, буду телефонувати їм зранку, просити виправити, також вже надіслала вебформу. Як вважаєте, чи не буде проблем з цим?
-
Ми просто самі зробили в Волмарті, використавши їх білий фон, там де вони фотографують. І самі там же в автоматі роздрукували
-
Дуже вам дякую. Доброї ночі
-
так, обов'язково
-
а мені треба Евалюацію обох дипломів робити?
-
Знаєте як говорять: я про вас так багато чув поганого, що вирішив , що ви прекрасна людина. Так само можна сказати про нашу групу. Не знаю чому її обливають багнюкою. Всі стараються допомогти один одному, консультанти відповідають безкоштовно на запитання: і міграційні, і бухгалтери, і брокери по іпотеці. Звичайно, що якщо якісь складніші питання, люди вже напряму до них звертаються. Ні власник , ні модератори не отримують грошей. Вадим взагалі прекрасна людина. Таких людей добрий і щирих дуже мало буває. Скільки він грошей з реклами перечислив на донати в тому числі хворим дітям ви навіть не здогадуєтесь. А часу свого ми витрачаємо достатньо багато
-
Пане Остап, в мене питання з приводу військового квитка. Я за освітою медик, і в мене є військовий квиток. При заповнені аплікації перший раз на wp там де писалось за службу я писала, ні. То по суті так і є. Але чи потрібно вказувати військовий квиток зараз? Хочу подовжити дозвіл на роботу, також чекаю на номінацію, чи потрібно буде вказувати при подачі на пр? Бо по суті в мене немає даже військової кафедри Си краще взагалі не вказувати той квиток?
-
1, ви ж не 0 )