PR CUAET
-
Мене цікавить СBL канадський тест не здавали ?
-
Після отримання номінації це вже не критично. Ви просто повинні поінформувати IRCC про зміну обставин.На отримання ПМЖ це вже не впливає.
-
Сертифікат після таких курсів немає строку давнини та може використовуватися іноді для вступу в коледж чи при подачі на громадянство. Тому, у кого є можливість, відвідуйте курси
-
Треба відходити пару років на курси чи певну кількість годин, щоб отримати сертифікат з оцінками clb. Я почала тільки декілька місяців тому.
-
У мене було декілька асесментів на курсах, але вони були внутрішні, тому результати нікуди зарахувати неможна. У мене там непогані оцінки. Але завдання на курсах ESL були наааабагато простіші
-
А Ви clb сдавали ?
-
На екзамені нас було двоє - я і дівчина з Індії. Вона носій мови і зовсім не губилася на спікінг, як мені здалося. Говорила швидко і без зупинок
-
Я можу сказати, щоб покращити свої оцінки треба готуватися за півроку-рік. Коли така стресова ситуація і йде час, ти використовуєш тільки те, що у тебе є в активному словниковому запасі. За 2-3 місяці неможливо себе перепрошити. Я на екзамені не використала те, що вчила.
-
Дякую
-
youtube.com/playlist?list=PL2-SI2qqn8uSQXIgGsEAWKf6IMh9muHMp
-
youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986
-
youtube.com/@CAREERAXIS
-
Готувалася за цими матеріалами
-
youtube.com/@CELPIPOfficial
-
Я купив на їхньому сайті celpip-registration.paragontesting.ca/registration/#/my-account була знижка 50% замість 40$ 20 на пів року
-
Сталося так, що мені терміново треба було здати. Був вибір з різних екзаменів, але я обрала celpip, щоб мати уявлення що до чого
-
Готувалася за безкоштовними матеріалами. У ютуб багато підготовчих матеріалів+2 безкоштовних тестів від celpip
-
А ви не готувалися ? У celpip є матеріали по котрим можна готуватися але вони коштують трішки
-
у мене є цікаве запитання: якщо ти пропрацював рік ,подався на АОS, отримав номінацію, подався на ПМЖ і тут тебе вирішили звільнити на роботі. Тоді все пропало і заявка відклоняється?
-
мені здається,що не всі носії на такі бали здадуть, бо як я зрозуміла, екзамени більше про структуру і її розуміння ,а не на знання