PR CUAET
-
Я писала тимчасове не працюю, все норм
-
Доброго вечора усім.Підкажіть будьласка, що мені потрібно робити?Паспорт сина і віза закінчуються в червні,подали на новий паспорт 26 грудня,пише що дані відправлено на персоналізацію.Якщо не встигну отримати новий паспорт до 31 березня і подати на новий стаді чи ворк перміт,то що робити далі?
-
В мене ось так в особистих даних, не знаю шо то за цифри 🤷♀️ не пам’ятаю, але думаю, то їм до лампочки:)
-
Чи був у когось досвід зі схожою ситуацією? Дано: батьки пенсіонери, які приїжджали майже рік тому на 1 місяць, потім повернулись в Україну, а зараз в листопаді приїхали знову в Канаду і будуть з нами поки жити невизначений час, але точно більше пів року. В Канаді не працювали, зараз якщо знайдемо роботу будуть, але навряд знайдемо. Чи подавали у схожій ситуації на продовження ворк перміту батькам і який результат? (Переживаю про можливі відмови, бо по факту не працювали і не працюють)
-
Тільки що оновив.Кюар прийшов
-
Просто по черзі будуть брати всі подані у 2023-2024рр заявки, кому повезе попасти у квоту і отримати позитивний висновок по своєму кейсу - той і буде з ПР . А яка у них черга, хто ж перевірить, це закрита інформація. Лише статистика через рік трохи показує кількість заявок, відмов, схвалень... Он спонсорство для батьків квота 0, тобто взагалі не будуть розглядати такі кейси у 2025.
-
Ну хотя бы четко высказался. Либо ты проходишь по существующим программам и отвечаешь установленным критериям иммиграции, либо едешь с Канады. Третьего не дано. И на том спасибо. И теперь уж точно ясно, что украинский поток воссоединения включили в общий гуманитарный поток.
-
В е-консул ставите галочку для себе і для підопічного і вносите данні дитини. Потім вибираєте 2 слота в один день.