PR CUAET
-
Але на їх сайті не вказано,що по програмі на ПР не можна продовжувати по саме нашій.Де ви це вичітали.Здається можна продовжувати і після, якщо подалися на ПР
-
Да. Звучит как ваши ошибки - это исключительно ваши ошибки. Никто нянчиться и что то дозапрашивать/уточнять не будет.
-
Дітям до 17 років, якщо не помиляюсь, можна поновлювати статус на основі ворк перміту батьків www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html?utm_source=IRCCSM&utm_medium=twitter
-
Підкажіть будь ласка в кого був позитивний результат🙏🏻 При подачі на візу cuaet не вказали про відмову у візі США. Потім при подачі на ПР вказали. Чи може бути відмова із-за цього?
-
Дуже всім дякую , тепер в мене є дія . Але той монобанк якусь 1000 гривень мені запропонував , і я мала погодитись
-
Мне кажется, что не нужно принимать это на свой счет. Ужесточили требования ко всем. Не подходишь под требования Канады сейчас - до свидания. Жаль, что я не подалась раньше
-
Немає вимоги щодо роботи, для тих хто подає на продовження WP
-
Не має значення чи працювали і чи працюють. Знайома 70 років непрацююча 3 роки в Канаді отримала вп.
-
Так,побачимо...
-
Хто буде першопрохідцем в цьому питанні, ризикне і нам розкаже як воно??
-
А ще скажіть де ловити ті слоти? На сайті консульства ? Я перший раз це роблю , тому вибачте що задаю такі запитання
-
А грубить не нужно, нормально общайтесь пожалуйста.И я вас спрашивала
-
Дуже дякую
-
Вот и всё. Больше ничего. Чтоб пройти дальше надо выбрать программу. На что нажать?
-
Нашей программы нет в списке. Для того чтобы продолжить ВП надо выбрать программу по которой вы подались. Нашей нет. Какую выбирать будете? От фонаря?)
-
Думаю зроблять як для гонконців що можна буде продовжити ворк перміт
-
Ця програма на багато років
-
Так его же еще можно продлить до конца марта вроде??
-
Що будуть робити люди в яких закінчиться work permit?
-
Так це про 2023 рік йдеться....
12 Jan 2024, 17:45
388012/437102
2 minutes ago