PR CUAET
-
«Проте міністр пояснив, що такі дії неможливі через міжнародні домовленості з Україною.» Все вкрай печально. Законно выбранное правительство Украины постаралось. ;(( Вот вам и ответ на отсутствие слотов в консульстве, и запрет на упрощение, и «потерянные» заявки. И так далее… Обидно за такое поведение;(
-
@OstapBosak добрий) Підкажіть будь ласка) Я вирішила надіслати форму щоб зробили корегування last entry at and last entry date в моєму е-копр, бо вони просто продублювали як першу дату і порт вʼїзду. І я щось трохи заплуталася. Якщо я останній раз влітала Франкфурт-Калгарі-Ванкувер. Я ж правильно вказую, що мій last entry at Calgary, навіть якщо final destination Vancouver? Дякую)
-
h&c быстро двигаться не будет. Я бы посоветовал тем, кто ждет набираться терпения, очень внимательно подходить к продлению OWP (вспоминаем слова Министра про ошибки и не точности в апликациях), и готовиться пинать IRCC за превышение срока рассмотрения апликаций (свыше 21 месяца на сегодня). Предстоящие выборы в Канаде ситуацию вряд ли изменят, тк новое правительство хоть и не обязано соблюдать текущие договоренности, но точно будет менять подходы к иммиграции. А за паспортами детей и своих ехать в другие страны.
-
Слухала сьогодні Юліану Волошину вона розповіла про інтерв'ю з міністром еміграції, він сказав, що спростити розгляд українцям їх заявок на ПР, ВП... неможливо, тому що є міжнародні домовленості з українським урядом. Крапка. Дуже багато відмов українцям які подалися на продовження WP. Вона переклала повну версію інтерв'ю і виклала на своїх інстаграм сторінці і телеграм каналі. Ну ось, а ви мій допис про міністерство єдностні (мінєд) видалили. Ну це не матюк, воно скорочено так називається.
-
Я би не тратила час і швидко зробила би ще одну заявку, поки не згоріла номінація, але після термінової консультації з адвокатом/консультантом, який би передивився ваші файли (хто знає, може є дійсно помилка), щоб ненароком не наступити на ті самі граблі. Тому що, оскаржити це навряд чи вийде. Удачі вам!
-
Заходила впродовж дня, поки мала час. В системі була довго, не викидало з сайту. Потім час вичерпався, зайшла вечором і якимсь чином вдавалося забрати собі той єдиний, він був на 8 липня на 12:20, пізніше скасувала, так як вдалося потім ще раз спіймати на Оттаву (на наступний день) відразу 3 слоти на всіх.
-
Можна
-
скажіть чи з таким статусом можна податись на новий закордонний паспорт?
-
То все повернулося за ті муки, поки чекала з вересня 2023 року. 😅
-
доречі, завдяки вашій пораді в чаті, був період, коли взагалі не бачила можливості запису на чергу 🥰
-
моя історія почалася з черги очікування, я записалася на всі можливі черги по всім трьом містам )