PR CUAET
-
Готувалася за безкоштовними матеріалами. У ютуб багато підготовчих матеріалів+2 безкоштовних тестів від celpip
-
А ви не готувалися ? У celpip є матеріали по котрим можна готуватися але вони коштують трішки
-
у мене є цікаве запитання: якщо ти пропрацював рік ,подався на АОS, отримав номінацію, подався на ПМЖ і тут тебе вирішили звільнити на роботі. Тоді все пропало і заявка відклоняється?
-
мені здається,що не всі носії на такі бали здадуть, бо як я зрозуміла, екзамени більше про структуру і її розуміння ,а не на знання
-
Мій хліб. Якщо маєте цікаві питання, або щось о буде корисне всім - пишіть тут. Я стараюся по мірі можливості безплатно надавати інформацію тут і в фейсбук групах, на засадах полонтерства. Якщо потрібна більше детальна консультація, звертайтеся в приват (консультації онлайн, через Зум - 150 дол)
-
Наприклад: 1. If I were you I would/ Let me guide you/I have some advice 2. Let me tell you my story/It was interesting experience 3. This is a typical scene of 4. I think several things are going to happen next. 5. I am afraid to tell you. Тощо
-
Мені треба не менше 7, але я відчуваю, що на 5-6 здала. Розгубилася на самому початку, просто через нервування пропустила половину першого аудіотексту. Ще є порада: перед говорінням ви складаєте письмо. Я раніше закінчила. Раджу хвилини, що залишилися, використати, щоб згадати та написати на чернетці відкриваючи фрази, слова, які будете використовувати підчас говоріння
-
У бібліотеці є багато матеріалів для підготовки до подібних тестів. Візьміть ті, що допомагають підготуватися саме до читання
-
При коледжах є програми вивчення англійської, які розраховані на носіїв мови. Там якраз програма складається з аналізу текстів, їх структури, побудови речень, вміння розуміти та виокремити основну думку. Раджу запитати у коледжі в вашому місті.
-
Тут бачу тільки єдиний спосіб підготовки - читати та аналізувати тексти англійською з лексикою з різних галузей. Читати академічні тексти та вчити лексику advanced. У мене рівень англійської невисокий, тому у двох останніх текстах я зрозуміла тільки основну тему.
-
ему надо работать фултайм грд+ сдавать екзамен. но он получит только для себя пр. а вот если кто-то из родителей будет подавать на ПР,тогда сын автоматом.
-
Привіт! Згодна з тим, що спікінг парт – важко. Вийшла з екзамену. 1. Дати пораду другу, що переїхав у нову квартиру, де знайти дешеві меблі. 2. Досвід про прочитану книгу/статтю тощо 3. Описати картинку (зима, хтось гуляє, хтось чистить сніг, хтось дивиться на пташок, діти ліплять сніжки) 4. Ця ж картинка. Припущення, що станеться далі. 5. Доказати, що одні чоботи кращі за інші. 6. Одна подруга хоче відвідувати вранішні курси, де менше домашнього завдання, інша - вечірні, де його більше. Обрати, кого вмовити на що. 7. Держава витрачає гроші з податків людей на обслуговування спорткомплексів та концертних залів. Згодні чи ні. 8. Музична група на сцені у костюмах сніговиків.
-
Дякую за свіжі теми на спікінг )