PR CUAET
-
Я думаю що дадуть по нашій програмі ПР всім хто має родичів і не наплужив в аплікації. Всі кажуть що спочатку казали що квот не буде на цю програму, але люди їх і не було, скільки хотіло людей стільки і подавалось. Про квоти на розгляд на рік на жаль ніхто не казав((((Що це історія на 5-7 років це вже очевидно(((( переглядала чати tr to pr, навіть у них найдовші терміни очікування aor були 1 рік… Це дуже сумно…. Висновок: звинувачую себе що не подалась по провінційній.. бо за пів року починаю навчання в колледжі і весь досвід піде в нікуди.
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Кто-нибудь пробовал получить свои данные из военного реестра через местного адвоката? Мне несколько написали, что по адвокатскому запросу могут это сделать. Только боюсь, чтобы кидалова не было. Им нужны там мои личные данные, чтобы это сделать
-
Доброго ранку! Нема ІД картки, нема укр паспорта. Чи приймуть мене по запису на новий паспорт?
-
Ось оригінал нотаток із зустрічі із міністром Міллером t.me/UkrainianCanada/2829
-
User Эльвира Соломатина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Це не було інтерв'ю, а неформальна зустріч із місцевими активістами КУК та волонтерами.
-
Перевести годинник в девайсі на український час ?
-
Провінційний етап не працює, неможливо відправити документи. Хоча федеральний працює без змін
-
Доброго дня , ви зловили слоти на протязі дня чи ночі?) з компʼютера чи телефону ? В мене часто зависає пошук слота п потім за пару годин викидає з сайту …🥹