PR CUAET
-
User Solo has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Мене теж це питания цікавить і що для цього потрібно
-
E copr приходит после portal 2?
-
Буду вдячна якщо зможете надіслати посилання на тести❤️
-
У меня было аналогичное. Если есть возможность, попробуйте 3 пунк - через банк. Так проще получается и быстрее.
-
По довіреності можна. Я дізналась
-
А як зробити довіреність наприклад на мою маму з Канади в Україну, підкажіть будь ласка 🙏🏻
-
О,дійсно? Бо у нас через свекруху є довіреність,вона і нерухомість від нашого імені переписувала.а який хід дій,ловити запис в Києві наприклад,і їй просто можна підїхати?
-
Доброго всім дня. Щось не можу знайти оновлену інфо по нокам для АІР. Дайте будь ласка посилання. Особливо цікавить інфа для тр.драйверів. Дяк
-
Добрий ранок. Чи є тут митний брокер? Або може хтось поділиться контактом. Дякую
-
User Мaria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
И пусть узнает тоже какая доверенность конкретно должна быть
-
Тільки планую
-
У нас загальна,повинна підійти,ви робили так,у вас вийшло?
-
Супер,тоді відправимо її узнати в паспортному столі.дякую
-
Довіреність має бути саме на виготовлення паспорта на дитину
-
Бачив рекламу сервісів по ловлі слотів. По-перше, це із-за таких сервісів, наскільки я розумію, всі слоти зникають за 10 секунд? По-друге, це ж не легально взагалі (ну або дуже ризиковано) давати доступ до своєї Дії комусь іншому…
-
Нужно узнавать конкретно в том месте где будут делать паспорт в Украине,сделают они по доверенности или нет.Я буквально вчера видела видео в тик токе,девушка рассказала что сделала доверенность на родителей и она сделали загранпаспорта ребёнку до 12 лет,а потом выслали,но по комментариям многие писали,что у них это не прошло,тут тоже человеческий фактор играет роль,поэтому лучше за ранее узнать эти моменты
-
Це через консульство або міністерство юстиції,легалізувати довіреність українську і відправляється в україну
-
Скажіть будь ласка до якого числа можна податись на продовження ворк перміту?
12 Jan 2024, 17:45
388157/440420
26 minutes ago