PR CUAET
-
User Евгения has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, сьогодні зʼявився цей статус в кабінеті. Це хороший знак?
-
Доброго дня. Після порталу 1 можна вже оновити Ohip картку?
-
Подача 1 грудня, AOR + Біометріюя 5 липня і тиша , просто відчай від новин. В аплікації я та двоє дітей...
-
Спасибо Вам огромное за такой подробный ответ! вы прям меня успокоили☺️ перешлю еще подруге, у многих оказывается сейчас такая проблема. Спасибо!🙏
-
А не через Wes є якісь варіанти (11 класів школа )
-
Ні. Зараз діє заборона для visitors на подачу на WP з Канади. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/ends-tpp-allowing-visitors-apply-work-permits-within-country.html
-
Сьогодні питала у адвокатів своїх. В мене така сама ситуація. Запропонували на менеджера перейти всередині компанії. Мені не дозволили, бо міняється нок і teer :(
-
Вітаю! Цікавить інформація по кампусам Університету Альберти, чи є тут хто навчається або діти навчаються?
-
Це з сайту. Чекаю на eligibility для мами і будемо також пробувати оновлювати таким чином.
-
are applying for permanent residence in Canada and: have submitted an application to Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) and IRCC has confirmed they have reviewed the application and that you meet the eligibility requirements to apply (see document requirements) and you have not yet been denied
-
Яка гарна новина! Дякую
-
Оновити можна одразу після eligibility letter, згідно сайту.
-
Так
-
Які міжнародні домовленості? Є укладена письмова угода? Я про усні міжнародні домовленості нічого не знаю. Щось нема такого в міжнародному праві.
-
Можна ссилку будь ласка
-
Скажіть будьласка а трапляються випадки, коли після eligibility пройшло більше 6 місяців, а портал 1 не прийшов?
-
Здравствуйте Может ли кто-нибудь поделиться видео инструкцией как заполнять заявку на стади пермит ребенку?Спасибо
-
звичайно.
-
Olena [546551527] попереджений (2 з 3). Причина: 1. Порушення правила #5 в гілці Н&С
12 Jan 2024, 17:45
388218/437754
4 minutes ago