PR CUAET
-
Скажіть будьласка а трапляються випадки, коли після eligibility пройшло більше 6 місяців, а портал 1 не прийшов?
-
Здравствуйте Может ли кто-нибудь поделиться видео инструкцией как заполнять заявку на стади пермит ребенку?Спасибо
-
звичайно.
-
Olena [546551527] попереджений (2 з 3). Причина: 1. Порушення правила #5 в гілці Н&С
-
User Olena has 1/3 warnings; be careful! Reason: 1. Порушення правила #5 в гілці Н&С
-
/warn Olena 1. Порушення правила #5 в гілці Н&С
-
Ви скинула "новину" яка є політикою взагалі то. Політикою Канади щодо міграції українців. Оце логіка...
-
И по какой программе?
-
Політику в гілку флуд Тут бот чистить автоматично Можуть полетіти функції 1/3 також. Дякуємо,
-
В нас теж саме
-
А як обговорювати "новину" яку ви ж самі і скинули?
-
Провінція Онтаріо. Адвокати сказали. Та процитували сайт:
-
У різних провінціях різні умови.
-
А є різниця?, IRCC визнає, але дійсно подивіться може і не піде
-
Але дивіться умови своєї програми провінційної, і які організації вони приймають
-
Ви можете прочитати, що мною було написано? Видалення автоматичне ШІ БОТОМ. Я особисто не буду сидіти чистити гілки щоразу хтось щось написав, як і решту Адміністрації. Будь ласка, якщо не хочете застосовування функції дотримуйтесь правил. Дякуємо,
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessment.html
-
Вам адвокати сказали, що не можна, чи провінційний офіцер? У вас job restricted nomination?
-
Так це Альберта а я в Онтаріо
-
Через IQAS, кажуть швидко , коштує 260$, це в Альберті
12 Jan 2024, 17:45
388234/431102
about a minute ago