PR CUAET
-
Ви можете прочитати, що мною було написано? Видалення автоматичне ШІ БОТОМ. Я особисто не буду сидіти чистити гілки щоразу хтось щось написав, як і решту Адміністрації. Будь ласка, якщо не хочете застосовування функції дотримуйтесь правил. Дякуємо,
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessment.html
-
Вам адвокати сказали, що не можна, чи провінційний офіцер? У вас job restricted nomination?
-
Так це Альберта а я в Онтаріо
-
Через IQAS, кажуть швидко , коштує 260$, це в Альберті
-
Яка у вас провінція?
-
Брідж перміт розроблено для економічних програм. Тому можно податись на економічну отримати цей брідж і не хвилюватись що воркперміт закінчиться
-
Якщо запитати ааіп, то по їх дозволу можна змінювати. Головне щоб нок не нижче йшов)
-
Є провінційні платформи для подачі аплікації, але як правило, документи додаткові треба окремо подавати до кожного університету. Після подачі аплікації з централізованої платформи, кожний універ у себе створює для вас кабінет й може записати додаткові документи. Ці документи грузити себе на в кабінет універу.
-
вчора міністр імміграції Канади підтвердив на сьезде що програма возз'єднання сімей використовує квоту H & C а там вже більше 23 000 заяв які не розглянуті ще з родичами в Канаді, квота всього 10 000 на весь світ на цей рік, далі ще менше коротше немає ніякого сенсу полаваться на гуман трануб програму тільки гроші даремно витратите а шансів як виграти в грін карт лотерею ,
-
Так видалено коментарі які і не мали цих слів. В мене питання про міжнародні домовленості було. Прямо в яблочко новини @maria_SKMS
-
Зрозуміло. Дякую. Так, в Онтаріо не можна міняти 😔
-
Так, наче в Онтаріо взагалі не можна міняти ніяк. Але в Альберті з цим трохи легше, як я і написала вище по дозволу провінції.
-
Народ скажіть,чи сьогодні видають паспорти?з 13 до 14??
-
Дякую
-
Ну її ще рано ж подавати.GST чомусь розраховане по квітень,а Carbon ні
-
Можна задати це автору цих слів. Думаю він знає ліпше ніж будь-хто в цьому чаті.
-
Мені треба проконсультуватися чи зможуть мені продовжити понад термін паспорту. Перший Work Permit в аеропорту мені видали на два роки.У мене паспорт і WP до 02.2026. Апоінтмент в консульство Едмонтоні на новий паспорт у квітні 2025. А кінцевий термін зараз як ми знаємо на продовження WP до кінця березня 2025. Підкажіть як поступити в даній ситуації.
-
В Торонто
-
Якщо запит на проходження прийшов, треба самому записуватися, запрошення не буде
12 Jan 2024, 17:45
388249/430434
4 minutes ago