PR CUAET
-
Доброго дня! Дякую Вам за допомогу.Всі питання вирішили ,на зв'язку були завжди і все зробили вчасно.Рекомендую всім !
-
Доброго дня, а можете поділитися цим лінком, будь-ласка?
-
Нет, Когда вы подались на выписку из дела
-
Мы подавались в 19 декабра 23 года, отпечатки сдавали 31 января 2024, номер дела присвоили сразу, до отпечатков письмо получили. С тех пор тишина (если я правильно поняла Ваш вопрос)
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи знайшли спосіб, як побачити реальні слоти? Думаю, може, окрім переводу на Київський час я ще чогось не зробила 🙄 Бачу досить багато вільних слотів, але видає «вже зайняті», коли підтверджуєш запис…
-
Я з вами згідна, ці фрази можуть бути сказані навіть для того, щоб трохи «розгрузити» ті заявки, котрі подані і щою люди не подавали нові, а просто продовжували перміти…
-
На днях должно прийти. Девочка недавно в группе писала, тоже подавалась в этих числах, получила на прошлой неделе
-
Якщо пригадати то минулого року було так само. Ми тоді називали це програма на паузі. Можливо вони уперед пускають інші програми а пізніше коли визначаються осточно з цифрами нашу запускають на те скільки узгодили
-
Одна блогерша в тіктоці рекламувала помагаторів🤦♀️
-
Как выглядит это письмо?
-
Зараз "бот" знова мабуть видалить коментар) Тут можна лише паніку наводити
-
Всем привет . Может кто знает , как можно выловить слот в украинском консульстве в Торонто ? Или когда бывают слоты ? Паспорт заканчивается в 2026 году , но нужно будет переделать все документы по типу Work Permit и т.д
-
Странно что эти квоты применяются прямо с самого начала года… Ну то есть понятно было к примеру ноябрь декабрь. Все, квоты исчерпаны. Но в январе…
-
Не засмучуйтесь. Міллер не міг сказати публічно інкаше. Бо є ж поданий позов афганською діаспорою щодо дисакримінаційних умов програм для українців. Жодних міжнародних домовленостей з Україною про допомогу "повернення українців на відбудову" не існує і не буде існувати. Усних домовленостей не може існувати в міжнародному праві, а письмового договору такого точно не буде. Тому, строки да - затягуються бо заявок десятки тисяч. Але поки не має свідчень що розглядати аплікації стали в іншому ключі. Тому план Б треба готувати, але не втрачати надію. Удачі Вам!
-
И я , мне еще не пришло
-
А квоти розраховується по eligibility чи по approval?
-
Дякую за інфу, буду раніше виїзжати
-
Так, з 13-14 але я була в 10.45 і вже черга Величенька
-
Для видачі? Я думала вони строго з 1 до 2 видають
-
У нас ідентично
12 Jan 2024, 17:45
388307/431096
4 minutes ago