PR CUAET
-
Слоти може передавати тільки перша лінія спорідненості
-
В нас 13. Також поки лише біометрія. В заявці мама та молодший брат.
-
Так, якщо у нього є дозвіл файлити податки на Квебек також .
-
Доброго дня. Я хочу в цьому році спробувати подати tax filling самостійно бо у мене дуже проста ситуація. Моє питання, буває якесь покрокове відео чи інструкція? Я зовсім не знаю з чого почати. Дякую за поради!
-
argocustoms.com/
-
Интересно по квотам, тем кому уже выдали AOR, это значит что они вошли в квоту? Или те кто получил Eligibility вошли в квоту. Смысл что-то рассматривать если вне квоты. Может кто-то знает как по другим программам где есть квоты?
-
🍁Імміграція - ЗАГАЛЬНЕ🍁 🍂 Абревіатури, які можуть зустрітися в імміграційному процесі 🍂 Словник основних термінів іммігранта в Канаду 🍂Що можна запитувати у IRCC call center? 🍂CBSA news: Канада стежитиме за людьми, яких мають депортувати 🍂Тимчасове призупинення видачі LMIA в Монреалі: коли і чому 🍂IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! 🍂 IRCC анонсує: Канада раптово ЗАВЕРШУЄ видачу пермітів для visitors всередині країни. 🍂 IRCC анонсує: Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади 🍂 Нові правила для студентів у Канаді на решту 2024 і 2025 роки! Обмеження кількості мість; Зміни в мовних умовах; Зміни в політиці PGWP; Зміни умов на дозвіл на роботу для подружжя; Яку роль відіграє провінція. (Текст в описі під reels) 🍂 IRCC анонсував: йде скорочення кількості дозволів на роботу по Spousal Open Work Permits. 🍂Віза та Перміти у Канаді: Що спільного і в чому різниця. Що важливо знати: детально про візу, про work permit та про visitor records. FAQ про статуси 🍂Що робити, якщо ваш заявка до IRCC «зависла»? 🍂IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео) 🍂 Канадський уряд оголошує про зміни в імміграції 🇨🇦(Текст під відео) 🍂 IRCC announces: Канада скорочує імміграцію на 20%+ Що і для кого зміниться? (Текст під відео) 🍂IRCC announces: Зміни в політиці LMIA (листопад 2024) (текст під відео) 🍂IRCC announces : з 1 грудня збільшуються тарифи на подачу заяв на імміграцію (опис під відео) 🍂IRCC announces: Важливі зміни в імміграційній політиці Канади ‼️(опис під відео) 🍂IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році (опис під відео) 🍂 Чи є плани в уряду Канади залишити українці🇺🇦 в Канаді 🇨🇦на постійній основі? (Опис під відео) 🍂 CBSA announces: Депортація з Канади: тепер у 8 разів дорожча! (Опис під відео) 🍂Що пообіцяв міністр імміграції Марк Міллер українцям у Канаді? (Опис під відео)
-
Що пообіцяв міністр імміграції Марк Міллер українцям у Канаді? (Опис під відео) 📍 Вінніпег, 16 січня 2025 року Критичні питання українців у Канаді були обговорені під час важливої зустрічі з міністром імміграції Марком Міллером. 🔑 Головне з обговорення: 1️⃣ Робочі перміти: Проблеми з продовженням через труднощі оновлення паспортів. Порада міністра – подавати заявки з поясненнями. 2️⃣ Відхилення заявок на PR: Дрібні помилки – велика проблема. Пропозиція спростити процедури для українців відхилена через міжнародні домовленості. 3️⃣ Возз’єднання сімей: Лише 357 із 23,000 заявок розглянуто за рік. Програма тепер діє з обмеженнями. 4️⃣ Міграція зі США: Значного зростання кількості біженців не очікується, навіть за політичних змін. 5️⃣ Квоти для Манітоби: Остаточне рішення очікується у березні. 📌 Міністр наголосив: українці, які відповідають критеріям, зможуть залишитися, але уряд очікує, що частина повернеться до України після війни. Виклики залишаються: затримки, відсутність чітких інструкцій, довге очікування. Чекаємо на рішення та діалог із урядом!
-
99,9 % що вас не приймуть по чужому слоту. Я бачила як і погрожували, і ругалися, і плакалися, але якщо ні то ні. Але можете з'їздити подивитись місто.