PR CUAET
-
так, віза тільки для перетину кордону потрібна і не більше, і то тільки на в'їзд в Канаду)
-
Дякую. Тобто я можу залишатись у Канаді без візи але з ворк пермітом?
-
Добрий день, чи вірно я зрозуміла, що якщо дитині виповнилось 18 в Канаді і біометрію в Україні не здавали, треба поставити галочку, що біометрія не здавалась і прийде запит на здачу біометріі?
-
Напишіть, будь ласка, яке це консульство? Ви оформлювали DHL доставку?
-
віза взагалі ролі не грає для ворк перміта
-
То коли буду подаватися, вказувати паспорт у якому немає візи? Віза закінчуєиься у 26му році
-
в вашому випадку подовжать на 2 роки. До 2028
-
Спробуйте turbo Tax , щойно консультація була та клієнт поширив свої напрацювання в цій програмі, то мені вона сподобалась..
-
Я тоже)
-
Начебто в цьому була вся суть нової електронної системи, що саме та людина, яка бере по своїх документах слот, потім і приходить по ньому. Трішки не допрацювали: треба було ще якесь фото робити, хто перед компʼютером тисне бронювання, щоб всіх ботів і «помагаторів» відрізати остаточно…
-
Там при заповнені ставите галочку що здавали медицину і прикріплюєте лист з вашим фото, який вам давали у клініці.
-
Я написала в веб форму на сайте ircc вопрос о состоянии моего дела. И мне пришел через 1.5 дня ответ с описанием процесса и с стадиями на которых я .
-
Chat GPT часто фигню пишет
-
Не знаю меня аор даже не приходил. У нас лучшие интересы детей, оккупированная территория, и рекомендации отличные школой ,работа . Упора на войну нет особо только в плане что у меня не будет работы а у ребёнка обучение.
-
Підскажіть, отримав хто інформацію про те що паспорт виготовлено,якщо персоналізація була в січні 2025р а то бачу тільки виготовлення в грудні м-ці
-
Так у вас уже все нормально
-
Eligibility не начали?
-
Aor - початок розгляду коли виділили офіцера, copr це коли людина стає піаром і квота пропадає якщо я не помиляюсь
-
Дякую!
-
t.me/prcuaet/1783/444737
12 Jan 2024, 17:45
388393/436422
about a minute ago