PR CUAET
-
Не знаю меня аор даже не приходил. У нас лучшие интересы детей, оккупированная территория, и рекомендации отличные школой ,работа . Упора на войну нет особо только в плане что у меня не будет работы а у ребёнка обучение.
-
Підскажіть, отримав хто інформацію про те що паспорт виготовлено,якщо персоналізація була в січні 2025р а то бачу тільки виготовлення в грудні м-ці
-
Так у вас уже все нормально
-
Eligibility не начали?
-
Aor - початок розгляду коли виділили офіцера, copr це коли людина стає піаром і квота пропадає якщо я не помиляюсь
-
Дякую!
-
t.me/prcuaet/1783/444737
-
Криминалити я думаю по отпечаткам биометрии, и то что в другими странами поделились моими данными. Остальные все на мёртвой точке
-
від 1 дня до 10 років+
-
У кого схожа ситуація - здача біометричних даних не відображається в GCKey account? Пройшов місяць після здачі
-
немає інформації коли очікувати
-
Доброго дня! Подалась на пр по програмі возʼєднання сімʼї 30.01.2024. Нью Брансвік. Є тут люди зі схожою ситуацією? Чи є якась інформація коли очікувати рішення?
-
на сайті посольства в Оттаві є інформація.
-
Зараз Едмонтон приймає з цим, за решту не знаю
-
А вот само письмо без стадий на которых мое дело… Удивила фраза про интервью
-
Мені це твердження подобається, тому будемо вірити в це 😂
-
Судя по тому как остановилась выдача aor, может и так. Типа пока по квоте все. В чистом виде какое-то издевательство, что нет никаких официальных объяснений что происходит.
-
Скажіть будь ласка які документи треба обов'язково брати з собою для продовження паспорту у консульстві в Оттаві? Дякую
-
Саме тому і питаю, чи хтось щось про це знає, якусь офіційну інформацію, щоб підтвердити чи спростувати)
-
Не могли б Ви сказати, чи прийняли більшу частину людей (або усіх), якщо зможете. Нам їхати за паспортом, то хоч якось оцінити ситуацію.
12 Jan 2024, 17:45
388406/439861
8 minutes ago