PR CUAET
-
Всім доброго здоров'я ✌🏻 Подача з Онтаріо 14 січня 2024 (1 рік і 3 дні тому), статус все ще Submitted. Інформація для січневих аплікантів 🥲
-
Так, у мене 19 січня буде вже 7 місяців від елиджибл.
-
Доброго дня. Чи могли б ви, будь ласка, повідомити, скільки коштує поновлення паспорта та чи потрібно брати готівку? Також я знаю, що мені потрібно заповнити форму. Чи могли б ви підказати, де я можу її знайти? Дякую
-
Доброго дня. Якщо паспорт і WP до середини 26 року, і ми не встигнемо податися на PR, то що тоді, депортація? Продовжувати WP зараз не зможемо, тому що паспорт до середини 2026 року. Як тоді виходити з ситуації) завчасно дякую за відповідь. Всім гарного дня 🙌
-
А что такое платные выписки? Чем они отличаются от бесплатных? ( кроме стоимости конечно)? Можно поподробнее?
-
Майте на увазі що коли Ваша дитина закінчить школу, той стаді що буде на руках не буде давати дозволу навчатися в колледжі. Так можна мати два перміти одночасно!
-
Доброго дня, чи є курси французької мови в Торонто за спеціальною пропозицією для українців? Дякую за посилання на будь-яку школу, яку ви радите
-
Добрый день. Будьте добры подсказать, если можно… )Вопрос следующий: ещё ни по каким программам никуда не подавался и почти два года работаю на должности, соответствующей TEER 2. Сейчас решил, что пора бы заполнить EOI аппликацию)), но вот в компании считают, что мне пришло время поменять должность на TEER 0. Если это произойдет, то мне опять год ждать нужно будет или promotion внутри компании может считаться как продолжение релевантного опыта?🤔 @OstapBosak можете в двух словах объяснить, пожалуйста. Благодарю
-
я так зроозуміла, що деякі країни приймають