PR CUAET
-
Підскажіть будьласка, якщо закінчується термін дії work permit в червні цього року, коли краще податися що дали на максильний 3 річний термін?
-
Інформуйте далі а по факту без документів та проспектів їх получено в оглядовій перспективі
-
Можна спробувати і Wealthsimple, безкоштовно, все просто і зрозуміло, головне знати що додавати для максимального повернення.
-
Я планувала так подаватися, але вийшло що рік відпрацювала. Але, знаю що треба, референс летер, договір, і банківські виписки, в ідеалі це все має бути
-
Добрий день @OstapBosak Підкажіть будь ласка, чи треба змінювати SIN номер після отримання нового work permit? І якщо та, чи це треба робити блище до кінця терміну старого WP? Дуже дякую!🙏
-
Дякую за відповідь
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Іміграційний консультант.
-
Контракт не проблема, просто перекладати всі сторінки то не дуже хотілося б
-
Дякую. Це мені треба мамі зробити. Можете дати посилання де мені заповнити заявку на продовження