PR CUAET
-
Я планувала так подаватися, але вийшло що рік відпрацювала. Але, знаю що треба, референс летер, договір, і банківські виписки, в ідеалі це все має бути
-
Добрий день @OstapBosak Підкажіть будь ласка, чи треба змінювати SIN номер після отримання нового work permit? І якщо та, чи це треба робити блище до кінця терміну старого WP? Дуже дякую!🙏
-
Дякую за відповідь
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Іміграційний консультант.
-
Контракт не проблема, просто перекладати всі сторінки то не дуже хотілося б
-
Дякую. Це мені треба мамі зробити. Можете дати посилання де мені заповнити заявку на продовження
-
Це вам хто такий список давав, бо в чек листі від Альберти просять тільки референс листи. Банківські виписки з моєї зп карти?
-
Та ні, проблема не в цьому. В мене не оновився статус в порталі, досі “In review with IRCC”. Хоча емейл прийшов тиждень тому
-
Добрий день, підкажіть будь ласка: Дитина має VR до 2026 року (надали на строк дії паспорту при вʼїзді в Канаду) Мама та тато мають WP до 2027 року. Доньки зробили новий паспорт та хочу подати її на продовження VR Так ось питання: Продовження буде до строку дії WP батьків чи на 3 роки?
-
Між eligibility і final decision знаходиться етап background check. Він немає фіксованого часу і може тривати як декілька місяців так і роки (у якихось складних випадках)